Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Portretul unei fetițe din Maramureș, cea mai premiată fotografie din lume. Artistul, originar din Târgu Mureş

Fotografia portret cu cele mai multe premii din lume este realizată de reputatul artist fotograf Kerekes István, originar din Târgu Mureş și reprezintă un record mondial.

Artistul, născut în România, s-a stabilit în Ungaria în urmă cu 15 ani, iar acum locuiește în Mosonmagyaróvár, împreună cu familia, unde, potrivit Centrului InfoEuropa, lucrează ca profesor de educație fizică.

Fotografia care i-a adus Kerekes István un număr record de premii reprezintă portretul unei fetițe din Maramureş, pe nume Yelena, notează adevarul.ro.

Cea mai cunoscută și cea mai premiată fotografie portret poartă titlul Yelena, cu care până în prezent a obținut 600 de premii internaționale în 58 de țări din cele 6 Continent. În baza datelor FIAP acest rezultat este un record mondial”, se arată pe pagina de Facebook a celui mai recent vernisaj al artistului, organizat de Euro Foto ART International Association, la Oradea, pe 19 noiembrie 2022. 

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button