Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Alunecari de teren în Italia: 7 morți, operațiunea de căutare este în desfășurare VIDEO

Salvatorii italieni au găsit cadavrele a încă patru persoane ucise în urma alunecărilor de teren de pe insula Ischia, bilanțul victimelor a crescut la 7 morți.

Operațiunea de căutare a găsit trupurile a cinci victime ale unei alunecări de teren care a avut loc sâmbătă în zori în orașul Casamicciola. Alte două victime au fost găsite, dar încă nu au putut fi eliberate din noroi.

Printre victimele confirmate se numără și un bebeluș de 21 de zile, al cărui trup mic a fost recuperat cu mare dificultate. O fetiță de 5-6 ani se află, de asemenea, printre morți.

Opt persoane au fost date dispărute până în prezent.

Numărul persoanelor strămutate este în creștere: până în această seară, sunt aproximativ 230 de persoane. Tuturor li s-a găsit cazare în hoteluri sau la rude.

A fost salvată o familie de trei persoane care a rămas blocată în casă încă de ieri dimineață. Printre aceștia se află o femeie de 90 de ani care nu poate merge și o altă persoană în vârstă. Toți trei sunt acum sănătoși și au fost găzduiți de rude.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button