Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop zilei, 28 noiembrie. Scorpion, Nu există cale de întoarcere în trecut

Berbec
Vrei totul deodată, dar răspunde-ți la o întrebare importantă: ești dispus să ridici miza și să sacrifici ceva ce iubești foarte mult? Un membru al familiei care vă cunoaște bine vă va ajuta să faceți această alegere dificilă. De asemenea, astrele recomandă să vă concentrați asupra problemelor de serviciu care au fost mult timp puse în așteptare.

Sfat cosmic: va trebui să ridici miza pentru a-ți atinge obiectivele.

Taur
Mult râvnita ta scrisoare de la Hogwarts ar putea sosi în curând. Partea bună este că nu va trebui să așteptați o viață întreagă pentru asta. Sezonul Săgetătorului vă oferă ocazia de a vă satisface natura curioasă: citiți mai mult, explorați și călătoriți.

Sfat cosmic: satisfaceți-vă curiozitatea.

Gemeni
Nu contează ce spun sau nu spun oamenii. Tot ceea ce contează este modul în care vă raportați la ceea ce spun ei. Lăsați spiritul de aventură să vă ghideze. Pășește în necunoscut cu un zâmbet pe față și un cântec în inimă.

Sfat cosmic: dă frâiele destinului tău inimii tale.

Rac
Universul te sfătuiește să depui mai mult efort și să te aduni. Astăzi poți planifica întâlniri importante și te poți acorda cu multă muncă și perseverență. Nu este departe ziua în care vei primi ceea ce meriți.

Sfat cosmic: ai nevoie de mai multă perseverență și zel.

Leu
Potențialul tău este nelimitat și tu știi asta. Luați repede taurul de coarne și cuceriți urgent următorul top de pe listă. Universul te protejează ca favorit, așa că ești protejat.

Sfat cosmic: ia taurul de coarne!

Fecioară
Este important să trăiești în momentul prezent și să iei decizii pe baza a ceea ce simți aici și acum. Persoanele apropiate vă pot da sfaturi, dar depinde de dumneavoastră să decideți dacă le urmați sau nu.

Sfat cosmic: trăiește aici și acum.

Balanță
Tot ceea prin ce treci acum este temporar. Aveți curajul și harul în rezervă pentru a trece prin toți spinii direct spre stele, unde vă așteaptă o altă realitate, parcă scrisă pentru voi.

Sfat cosmic: toate dificultățile sunt temporare.

Scorpion
Ceea ce este făcut nu poate fi anulat, așa că trebuie să lucrezi cu ceea ce există. Concentrează-ți atenția asupra sarcinilor mici care au crescut de mult timp într-un mare ghem de termene limită și ocupă-te în sfârșit de ele. Dar nu exagerați: este important să nu uitați de sănătatea dumneavoastră fizică și emoțională.

Sfat cosmic: Nu există cale de întoarcere în trecut.

Săgetător
Este timpul să vă desfaceți atât maxilarul, cât și pumnul. Trebuie să te relaxezi și să îți permiți să expiri în această urmărire nesfârșită a unui scop fantomatic. Astrele îți amintesc că nu poți duce totul pe umerii tăi singur, așa că deleagă unele responsabilități.

Sfat cosmic: Permite-ți să expiri și să te oprești.

Capricorn.
Permiteți să se prăbușească lucrurile care trebuie să se prăbușească. Universul garantează că vă veți găsi apoi liniștea sufletească și veți înțelege importanța a tot ceea ce se întâmplă. Casa poate fi rearanjată sau casa poate fi curățată.

Sfat cosmic: Tot ceea ce poate fi distrus va fi distrus într-o zi.

Vărsător
Reveniți la o stare de permisivitate și lăsați stelele să facă toată treaba pentru voi. Petreceți ceva timp singur cu dvs.: citiți o carte care s-a prăfuit pe raft de ceva vreme, așteptând atenția dvs. Sau ieșiți la o plimbare în aer liber într-o companie plăcută.

Sfat pentru spațiu: Trebuie să pleci și să fii singur cu gândurile tale.

Pești
Nu este treaba ta să vindeci sau să repari pe toată lumea cu care te intersectezi. Trebuie să te gândești mai mult la tine, la obiectivele și planurile tale. Universul are grijă de tine.

Sfat cosmic: nu-i mai salva pe toți cei din jurul tău.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button