Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Maia Sandu, a înțeles, în sfârșit, că moldovenii nu mai pot avea încredere în Rusia!

Maia Sandu a reacționat vehement după ce bombardamentele rusești în Ucraina a lăsat fără curent electric o parte din Republica Moldova.

„Rusia a lăsat Moldova pe întuneric. Războiul Rusiei în Ucraina omoară oameni, distruge cu rachete blocurile de locuit și infrastructura energetică. Atacurile continuă și acum în Ucraina. Oamenii își scot răniții de sub dărâmături. Și își plâng apropiații decedați. Viața oamenilor nu poate fi întoarsă înapoi„, a declarat Președintele Maia Sandu.

Vă reamintim că ieri aproapte tot teritoriul R. Moldova a rămas în beznă, după ce armata Federației Rusă și-a continuat seria de bombardamente brutale asupra infrarstucturii energetice a vecinilor din Ucraina.

Ca reacție la black-outul din R. Moldova, Maia Sandu a declarat următoarele: „Nu putem avea încredere într-un regim care ne lasă pe întuneric și frig, care ucide intenționat oameni, din simpla dorință de a ține alte popoare în sărăcie și în umilință. Oricât de greu ar fi acum, singurul nostru drum, calea de viitor a Republicii Moldova, trebuie să rămână spre lumea liberă”.

Merită menționat că Maia Sandu continuă seria de declarații demagogice și nu a explicat clar când planifică ca R. Moldova să-și depună cererea de ieșire din CSI, unde este aliată cu Federația Rusă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button