RĂZBOI

Putin scuipă în fața mamelor – detalii despre întâlnirea președintelui rus cu mamele soldaților mobilizați (VIDEO)

Mișcarea anti-război încă nu a prins contur în Rusia, în ciuda declarațiilor din ce în ce mai frecvente ale mamelor și soțiilor rușilor mobilizați. Iar întâlnirea președintelui rus cu presupusele mame ale celor mobilizați este o exhibiție și un scuipat în față. Jurnalistul Roman Tsimbalyuk a exprimat această opinie astăzi, 27 noiembrie, în cadrul emisiunii postului de televiziune FREEDOM TV.

În opinia sa, un număr mare de mame care își fac griji pentru copiii lor nu se pronunță împotriva războiului în apelurile lor.

„Ei se plâng că nu au fost instruiți [cei mobilizați], nu li s-au dat veste antiglonț, se plâng de multe aspecte care țin de aprovizionare, dar principalul lipsește în continuare”, a spus jurnalistul.

Tsimbaliuk a subliniat că întâlnirea lui Putin cu pseudo-mamele din Rusia Unită arată că Kremlinul înțelege – aceasta este cea mai subțire verigă a monopolului informațional creat de Kremlin.

„Toată lumea înțelege foarte bine că este vorba de o exhibiție și, în acest fel, Putin a scuipat în fața mamelor rusești de la Vladivostok la Kaliningrad”, a explicat el.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button