HOROSCOP

Horoscop 29 noiembrie 2022. Gemeni, ai încredere în inima ta și în cei dragi

Astăzi, 29 noiembrie, Lună crescătoare în Vărsător. Este un moment bun pentru a vă ocupa de proiecte mari cu o vigoare reînnoită, pentru a semna documente importante și pentru a purta conversații serioase.

Berbec
Te descurci foarte bine, continuă să faci treabă bună. Stelele vă favorizează, dar cereți ca fluxul de muncă grea să nu se oprească, iar apoi totul va duce la obținerea rezultatelor pe care le doriți. Astăzi, abțineți-vă de la discuții inutile și de la pierderea timpului.

Sfat cosmic: continuați să faceți treabă bună.

Taur
Sănătatea, nutriția și bunăstarea vor fi o temă importantă pentru tine în această zi. Schimbă-ți dieta în funcție de ceea ce ți-ar întări organismul pentru iarnă. Orice afecțiuni care vă deranjează de mult timp, chiar și cele minore, ar trebui, de asemenea, să fie luate în considerare.

Un sfat cosmic: Fiți atenți la starea voastră de sănătate.

Gemeni
Ai încredere în inima ta și în oamenii cei mai apropiați de tine. Vă puteți baza pe sprijinul lor, ziua se anunță a fi una plină de provocări. Aveți grijă cu portofelul: ar fi bine să vă abțineți de la cumpărături mari.

Sfat cosmic: ai încredere în inima ta și în cei dragi.

Rac
Astăzi ar trebui să te arunci în muncă și să nu ignori instrucțiunile superiorilor tăi. Aceste eforturi vă vor fi benefice în viitorul apropiat și veți găsi armonie și pace în sufletul vostru.

Sfat cosmic: Puneți-vă în starea de spirit pentru muncă.

Leu
Nu puneți totul pe umerii dumneavoastră, învățați să delegați unele responsabilități. Acest lucru nu se aplică numai la locul de muncă, ci și acasă. Fără îndoială că încercați să vă ocupați de toate deodată, dar nimeni nu poate face asta.

Sfat cosmic: Învață să îți delegi responsabilitățile.

Fecioară
Cineva vă va împovăra întotdeauna cu așteptări și vă va spune că trebuie să fiți mereu productivi. Dar numai tu ești arhitectul propriei tale realități, așa că nu te lăsa dus de val și fă cum crezi că e mai bine la un moment dat.

Sfat spațial: Nu trebuie să vă conformați așteptărilor altora.

Balanță
Astrele prezic mari schimbări pentru tine. Deschideți-vă în fața lor și curățați-vă spațiul de tot ceea ce nu mai rezonează în inima voastră. Ați putea începe cu o curățenie generală a casei, iar restul depinde de dumneavoastră.

Sfat cosmic: renunță la ceea ce nu mai locuiește în inima ta.

Scorpion.
Intuiția ta nu minte, ai încredere în ea. Universul te avertizează că în calea ta de astăzi s-ar putea să se ascundă răuvoitori în spatele măștii unui binefăcător. Nu lăsați persoanele din afară să vă ducă pe căi greșite.

Sfat cosmic: ai încredere în intuiția ta.

Săgetător
Săptămâna abia a început și sunteți deja epuizat. Acest lucru sugerează că trebuie să învățați cum să vă odihniți și să vă relaxați din agitația de zi cu zi, fără să aduceți munca acasă la dumneavoastră. Vă veți simți chiar mai bine dacă țineți un jurnal personal și vă scrieți toate gândurile rele pe hârtie, în loc să le adunați în cap.

Sfat cosmic: Trebuie să înveți cum să te odihnești.

Capricorn
Se apropie începutul unei revoluții creative în mintea ta. Stelele sunt impresionate de modul în care îți realizezi potențialul, nu este deloc momentul să te oprești. Un nou hobby merită să fie urmărit.

Sfat cosmic: nu vă opriți aici.

Vărsător
Speranța vine din viitor, iar frica aparține trecutului, îți amintește universul. Renunță la acea valiză grea cu ceea ce a devenit deja o simplă parte a poveștii de viață și întoarce-ți privirea spre prezent, spre esențial.

Sfat cosmic: lasă trecutul în urmă.

Pești
Trebuie să petreceți timp cu cei dragi, ei au nevoie de dumneavoastră. Atunci când lucrurile devin dificile, primești sprijinul cuvenit, așa că este timpul să le răsplătești cu aceeași monedă. Seara ar putea fi petrecută împreună și cu o discuție sinceră.

Sfat cosmic: Petreceți timp cu cei dragi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button