Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Război în Ucraina – Ziua 279: 18.000 de persoane fără căldură: Urgență militară declarată în regiunea Vinnitsa

O stare de urgență militară a fost declarată în orașul Ladyzhyn, regiunea Vinnytsia. O astfel de decizie a fost luată luni, de către comisia regională Vinnytsia pentru siguranța tehnogenă și de mediu și situații de urgență.

În oraș sunt 18 mii de oameni fără încălzire. Singura modalitate de a-și încălzi locuințele este cu aparate electrice. O astfel de situație a apărut după atacurile cu rachete asupra centralei termice și electrice Ladyzhyn, care a provocat un accident în rețelele de încălzire.

Potrivit șefului administrației militare regionale din Vinnytsia, Serhiy Borzov, măsurile luate de consiliul orașului Ladyzhyn și de organul său executiv pentru a face față consecințelor accidentului s-au dovedit a fi extrem de insuficiente.

„Este nevoie urgentă de coordonarea forțelor și mijloacelor de protecție civilă, a comandamentului militar și a întreprinderilor de infrastructură critică”, a subliniat Borzov.

Un comandament de urgență a început deja să funcționeze în oraș, iar alte stații de încălzire sunt în curs de desfășurare.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button