Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Război în Ucraina – Ziua 280: Kremlinul conștient că va pierde războiul și încearcă să provoace daune maxime Ucrainei

Kremlinul este conștient că va pierde războiul împotriva Ucrainei. Dar, în același timp, Rusia dorește să afecteze Ucraina cât mai mult posibil și să ucidă cât mai mulți civili, notează Mikhaylo Podolyak, consilier al șefului biroului prezidențial ucrainean.

„Nu au nicio îndoială că vor pierde războiul, pentru că planul de trei zile a fost implementat foarte eficient timp de 9 luni. Ținând cont de faptul că se sapă tranșee, de exemplu, în Kirov și în regiunea Kirov, care se află la o mie de kilometri de linia frontului. În consecință, au început deja să discute despre ce vom face când vom părăsi Crimeea. Există deci un paradox aici. Ei sunt conștienți că vor pierde războiul, dar sunt conștienți de un lucru – vor să ne afecteze cât mai mult posibil, să ucidă cât mai mulți civili, simpli cetățeni. Acesta este motivul pentru care lansează atacuri cu rachete de croazieră”, a spus el.

De asemenea, potrivit consilierului OPU, Kremlinul înțelege că nici din punct de vedere militar nu vor avea vreun impact.

„Iar în ceea ce privește mobilizarea și așteptările de victorie din partea Ucrainei, acestea nu vor avea niciun impact. Dar, cu toate acestea, ei vor să provoace daune, să ne murdărească cât mai mult posibil. Aceasta este esența „lumii rusești” – să te caci pe cei pe care îi invidiezi, întotdeauna, din invidie, din ură că nu poți trăi cu atâta succes. Aceasta este baza fundamentală. Noi suntem cei care trebuie să ne dăm seama de ce suntem diferiți. Cu siguranță nu trebuie să ne crăcăm pe nimeni. Noi ne gândim la noi înșine în felul următor: ne vom construi o mică lume foarte confortabilă, numită Ucraina, și vom merge în jurul lumii deschise, așa cum și voi puteți veni la noi. Suntem ca o parte civilizată și umanistă a lumii. Rusia este o țară diferită”, a spus Podolyak.

Consilierul șefului OPU și-a împărtășit gândurile despre ce se va întâmpla în continuare la Kremlin.

„Se vor căca, Putin urmează deja trendul țarului care țar, un pic amețit deja, aproape dezbrăcat, dar mai are niște haine pe el. La un moment dat, la Kremlin vor începe să se întâmple intrigile standard ale binecunoscutei istorii ucigașe de țari a Federației Ruse. Practic, aproape toți țarii au fost asasinați și foarte mulți dintre ei și-au pus capăt vieții mult mai devreme decât ar fi făcut-o dacă ar fi fost subiecți sănătoși. După părerea mea, acest grup de oameni cei mai radicali, să spunem grupul Sutele Negre, prin perspectiva lor, nu sunt niște ultra-patrioți, ci Sutele Negre ca atare. Grupul lui Prigozhin, cred, va sfârși fizic un pic înaintea existenței elitei politice tradiționale a Rusiei din ultimii 20 de ani. Își vor pierde oportunitățile”, a spus Podolyak.

După aceea va urma următoarea lovitură de stat.

„Deja un grup mai puțin negru va lipsi o altă parte a elitei politice. Iar această dispută interelită va duce în cele din urmă și în principiu la distrugerea matricei puterii, care astăzi este singura matrice de putere, aș spune chiar matricea Vertukha de control asupra spațiului politic, economic, social al Federației Ruse. Invigilatorii, acele persoane care lucrează în colonii, închisori, își îndeplinesc funcțiile respective. Această reticulație verticală și orizontală va fi distrusă, iar în Rusia vor începe în mod obiectiv revolte precum cele de la începutul anilor ’90”, a rezumat Mihail Podoliak.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button