Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 3 decembrie 2022. Rac, deschideți-vă inima la tot ce este nou!

Luna în creștere în Berbec vă favorizează toate demersurile și vă cere să fiți atenți la sentimentele celor din jur.

Berbec.
Nu toate zilele sunt destinate descoperirilor, și tu știi asta. Așa că nu te mai învinovăți pentru că nu ești mai bună, mai frumoasă și mai de succes nici astăzi. Acordă-ți o pauză și fă o muncă mentală asupra greșelilor din ultima săptămână de lucru.

Sfat cosmic: Nu poți ajunge în vârf în fiecare zi.

Taur.

Astrele spun că ai pus prea multă presiune pe tine cu munca și sarcinile pe care nu mai ai energia necesară pentru a le rezolva. Nici fizic, nici psihic. Așadar, învățați să delegați responsabilitățile și acordați-vă mai mult timp pentru a vă recupera.

Sfat cosmic: Luați de pe umeri o parte din responsabilitatea sarcinilor pe care le aveți.

Gemeni.
Este urgent să scăpați de sindromul impostorului care vă face să nu puteți face un pas înainte. Înțelegeți: sunteți acolo unde trebuie să fiți și aveți ceea ce meritați prin muncă și calitățile dumneavoastră. Nu mai este timp să așteptați oportunitatea potrivită, mergeți la ea!

Sfat cosmic: scapă cât mai repede de sindromul impostorului.

Rac
Orice lucru nou începe cu o idee. Pentru dumneavoastră, casa acestor idei a fost întotdeauna inima, nu mintea. Lasă-l să facă alegerile în locul tău și culege beneficiile curajului tău și ale încrederii în intuiția ta.

Sfat cosmic: deschideți-vă inima la tot ce este nou.

Leu
Acest weekend merită să vă dedicați timp persoanei iubite. Dacă vrei să te relaxezi, fă-ți rost de măști hidratante și de săruri de baie. Iar dacă, dimpotrivă, vrei distracție și curaj, scoate-ți cea mai bună ținută din garderobă, pantofii prăfuiți de la mezanin și dă-i înainte la petrecerea zgomotoasă!

Un sfat: este timpul să petreceți din greu.

Fecioară
Stelele te privesc și știu că ai mai fost acolo. Așa că nu presupuneți că nu ați primit deja răspunsurile pe care le căutați. Priviți în trecut, dar nu prea mult: există riscul de a ceda în fața nostalgiei și de a tânji după ceva ce nu mai puteți recupera.

Sfat spațial: ai mai trecut prin asta și știi ce ai de făcut.

Balanță.
Natura ta cere mai multă creativitate, emoții noi, experiențe, călătorii. Dă-i deja ceva din această listă și cedează la orice se întâmplă. Nu abordați sarcinile dificile în acest weekend, amânați-le pentru săptămâna viitoare.

Sfatul cosmic: nu vă ocupați de probleme dificile, amânați-le pentru vremuri mai bune.

Scorpion.
Ceva foarte important se pierde în fluxul nesfârșit al treburilor zilnice și poți simți asta, nu-i așa? Universul vă dă un indiciu: acordați atenție lucrurilor mărunte care vă oferă bucurie pe termen scurt.

Sfat cosmic: nu uitați să fiți atenți la detalii.

Săgetător.
Trebuie să faci un pas înapoi și să observi. Este timpul să te relaxezi și să înveți un adevăr simplu: nu ai niciun control asupra a tot ceea ce se întâmplă. Dar te poți schimba, poți restabili echilibrul alb-negru.

Sfat cosmic: fă un pas înapoi și observă.

Capricorn.
Când construiești un castel de cărți de joc, este inevitabil să se prăbușească. Aceeași regulă se aplică și în cazul relațiilor. Este timpul să încetezi să te mai joci, să fii sincer cu oamenii care te iubesc cu adevărat și să nu încerci să te amăgești singur.

Sfat cosmic: Castelul de cărți de joc este mereu în pericol să se prăbușească.

Vărsător
Rămâi pe poziții și apără-ți poziția, chiar dacă aceasta diferă de opiniile altora. Ați venit pe această lume nu pentru a vă plăcea totul, ci pentru a obține toate plăcerile acestei lumi și a vă bucura din plin de fiecare zi.

Sfatul cosmic: fii ferm în judecata ta.

Pești
O scădere este întotdeauna urmată de o creștere. Aveți în față un drum lung și plin de provocări, dar nu uitați că universul vă este alături. Nu vă fie teamă să puneți întrebări și, cel mai important, să obțineți răspunsuri. Uneori nici măcar cele mai plăcute, ci cele mai adevărate.

Sfat cosmic: vei ieși cu siguranță din rețeaua de evenimente.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button