Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Primarul Budapestei: „Mi-e rușine că Ungaria lui Orban este percepută ca o țară de partea Rusiei”

Politica maghiară pare monolitică. Există un prim-ministru permanent, Victor Orban, care câștigă alegerile pentru a patra oară și obține o majoritate constituțională pe sloganurile despre „dușmanii care înconjoară Ungaria”. Acest lucru înseamnă că are sprijinul oamenilor și că reprezintă poziția acestora.

În realitate, situația este mult mai variată. Iar cel mai bun indicator este că, învingător în sate, orașe mici și în rândul „diasporei”, Orban a pierdut aproape complet controlul asupra capitalului educat.

Primarul Budapestei, ales de cetățeni în 2019, Gergeli Koracsony, rămâne cel mai popular politician al orașului și reprezintă „cealaltă Ungarie”, a cărei poziție este aproape necunoscută.

„Adevărul European” a stat de vorbă cu acesta la Budapesta și vă aduce în atenție atât varianta video, cât și cea text a interviului cu politicianul maghiar. Vă sfătuim să urmăriți această conversație, care vă va permite să simțiți mult mai clar atitudinea față de Ucraina în Ungaria – fără înfrumusețare, cu defecte, dar și fără a idealiza politica lui Orban.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button