Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Ungaria a blocat 18 miliarde de euro pentru Ucraina în 2023

În cadrul reuniunii Consiliului UE, Ungaria s-a opus propunerii Comisiei Europene de a aloca Ucrainei un ajutor financiar de 18 miliarde de euro în 2023.

Acest lucru a fost raportat pe Twitter de corespondentul Radio Liberty, Rikard Jozwiak.

„Așa cum era de așteptat, la reuniunea de astăzi a miniștrilor de finanțe ai UE de la Bruxelles nu s-a dat undă verde pentru 18 miliarde de euro pentru Ucraina”, a scris Jozwiak.

„Ungaria încă se blochează pentru a-și asigura propriile fonduri europene. O dezbatere foarte emoționantă, în care Budapesta a fost criticată de toți, dar fără succes”, a adăugat el.

Anterior, s-a raportat că Franța și Germania, precum și Italia conduc un grup de aproximativ 12 guverne care solicită Comisiei Europene să își reconsidere decizia de a îngheța finanțarea de 7,5 miliarde de euro pentru Ungaria.

Reamintim că premierul ungar Viktor Orban a declarat că nu va continua să susțină planul Uniunii Europene de a acorda Ucrainei un ajutor de 18 miliarde de euro anul viitor.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button