Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MOLDOVA

Ambasada Ucrainei din Moldova a fost „minată”, a fost deschis un dosar penal

Persoane necunoscute au trimis un mesaj pe adresa de e-mail a ambasadei Ucrainei în Moldova despre un presupus atentat cu bombă – un control al poliției a arătat că amenințările s-au dovedit a fi false.

Miercuri seara, poliția locală a primit un mesaj prin intermediul serviciului unic 112, potrivit căruia pe adresa de e-mail a Ambasadei Ucrainei a parvenit un mesaj despre o amenințare cu bombă în incinta instituției.

„După verificarea clădirii de către serviciile specializate, alarma s-a dovedit a fi falsă. Nu au fost găsite obiecte suspecte sau explozive”, se arată în raport.

Inspectoratul de poliție al Republicii Moldova din raionul Buiucani încearcă să identifice persoana care a sunat, iar în acest caz a fost deschisă o cauză penală pentru denunțare falsă a unui act terorist.

Incidentul cu ambasada din Moldova a fost cel mai recent dintr-o serie de cazuri în care misiunile diplomatice ucrainene din străinătate primesc amenințări.

Vă reamintim că săptămâna trecută, miercuri după-amiază, s-a aflat că un angajat al ambasadei Ucrainei la Madrid a fost rănit ușor când un pachet adresat ambasadorului a explodat în incinta misiunii diplomatice. Se știe că Spania a calificat provizoriu incidentul ca fiind o crimă teroristă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button