Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Cutremur puternic de 5,8. Seismul a clătinat timp de câteva secunde

Un cutremur puternic și profund a zguduit joi capitala Indoneziei și alte părți ale insulei principale Java, dar nu au fost raportate imediat pagube grave sau victime.

Clădirile înalte din Jakarta, capitala, s-au clătinat timp de câteva secunde, iar unele au ordonat evacuări.

Serviciul de prospecțiuni geologice al SUA a declarat că seismul cu magnitudinea 5,8 s-a zguduit la o adâncime de 123,7 kilometri, centrat la 14 km nord-vest de Ciranjang-hilir, în provincia Java de Vest, aceeași provincie în care un cutremur cu magnitudinea 5,6 produs la 21 noiembrie în orașul Cianjur a ucis cel puțin 334 de persoane și a rănit aproape 600 de persoane.

A fost cel mai mortal cutremur din Indonezia de la cutremurul și tsunamiul din 2018 din Sulawesi, care au ucis aproximativ 4.340 de persoane. De asemenea, a lovit la o adâncime mai mică, de 10 kilometri (6,2 mile).

Cutremurele au loc frecvent în această națiune arhipelag întinsă, dar este neobișnuit ca acestea să fie resimțite în Jakarta.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button