Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2022. Taur, pesimismul îți răpește succesul, fii pozitiv

♈ Berbec.
Astăzi astrele vă recomandă să acordați atenție bagajului emoțional pe care îl purtați cu voi peste tot. Numai tu decizi când să renunți la trecut și numai tu poți pune în aplicare această decizie. Acestea fiind spuse, ar fi bine să eviți să tai și să tranșezi în toiul momentului, pentru că luna plină este un moment în care faci lucruri impulsive pe care le-ai putea regreta mai târziu. Este mai bine să așteptați până când aveți toate datele.

Indiciu spațial: Nu-ți mai căra bagajul emoțional peste tot unde mergi.

♉ Taur.

Care este gândul care te deranjează cel mai mult, Taur? La ce vă gândiți la primul lucru dimineața și la ultimul lucru înainte de a adormi? Cu cât te gândești mai mult la ceea ce se presupune că nu reușești, cu atât mai multe obstacole vor apărea în calea ta. Este mai bine să te pregătești pentru un rezultat pozitiv. Motto-ul zilei pentru tine: fă ceea ce trebuie să faci și fii ceea ce vrei să fii.

Culmea cosmică: pesimismul îți răpește succesul, fii pozitiv.

♊ Gemeni.
Simțiți că acesta nu a fost anul vostru și că este puțin probabil ca ceva să se schimbe în zilele rămase. Dar universul vrea doar ca tu să încerci să găsești pacea astăzi. Fă-o în ciuda haosului din jurul tău. Sărbătoriți luna plină – aprindeți o lumânare, turnați niște vin, luați cartea preferată. Fiind în acest mod de inactivitate, subconștientul tău va avea timp să rezolve lucrurile.

Sfat cosmic: fii neproductiv astăzi și acumulează-ți energie.

♋ Rac
Ți s-a frânt inima de prea multe ori, Cancer. Acum poți fie să te închizi din cauza durerii, fie să crezi în imposibil și să găsești partenerul perfect. Luna Plină în Gemeni îți oferă ocazia de a renunța la trecut și de a face loc unor sentimente și dorințe noi. Apropo, dacă aveți prea multe file deschise, acum este un moment bun pentru a restrânge căutarea. Specificați mai multe criterii.

Sfat cosmic: Acum este momentul să-ți deschizi inima către iubire.

♌ Leu
Fii direct și sincer astăzi, Leu. Spuneți ceea ce trebuie să spuneți fără să vă temeți de reacțiile celor din jur. Dacă ești îngrijorat că e cumva prea mult, fii prea mult! Lumea o va suporta. Dacă sunteți foarte îngrijorat de probleme financiare, nu vă mai gândiți la ele cel puțin câteva ore. Cu cât vă concentrați mai mult pe economisirea banilor, cu atât vă simțiți mai rău. Mai bine să prinzi un val de abundență.

Sfat cosmic: fii direct și sincer astăzi.

♍ Fecioară.
Gândește-te la munca ta, Fecioară. Faceți adesea compromisuri și mulți au început să profite de acest lucru. Trebuie doar să găsești un echilibru acum, să încerci să îți dai seama ce te face cu adevărat fericit. O schimbare radicală de activitate sau o mutare la care nimeni nu se așteaptă de la tine – astăzi va fi o trecere spre o nouă viață.

Sfat cosmic: Fă ceva ce visezi să faci de mult timp.

♎ Balanță
Fă-ți timp pentru a umple golul din suflet cu o altă jumătate de iubire, Balanță. Lunile pline tind să ne intensifice emoțiile. Tristețea se poate transforma cu ușurință în melancolie, iar fericirea se poate simți ca o doză de extaz. Ține minte acest lucru și vezi care dintre emoțiile tale sunt accentuate de razele lunare. Doar nu-ți respinge sentimentele, oricare ar fi ele. Dorul profund își merită și el locul.

Sfat cosmic: învață să îți trăiești emoțiile în loc să le alungi.

♏ Scorpion
Dacă universul ți-ar putea spune ceva clar, dar numai un singur lucru, acesta ar fi: „Ești pe drumul cel bun și te îndrepți în mod constant spre o viață mai bună. Aveți puterea și curajul de a învinge toți demonii și de a depăși toate obstacolele. Nu lăsați dezamăgirile minore să vă dea înapoi, Scorpionilor. Sunteți la un pas de o mare victorie. Continuați să mergeți până în vârf.

Sfatul cosmic: nu lăsa dezamăgirile mărunte să te facă să dai înapoi.

♐ Săgetător.
Ești obosit. Obosit să joci rolul personajului principal în dramă. Te-ai săturat să le spui prietenilor și familiei tale că lucrurile nu funcționează mereu. Este timpul să faci o schimbare masivă în conștiință, Săgetătorule. Universul funcționează în moduri misterioase. Cu toate acestea, se știe că optimismul este contagios și declanșează o serie de evenimente care, în cele din urmă, vă vor ajuta să vă îndepliniți cele mai profunde dorințe.

Sfat cosmic: succesul tău de astăzi va depinde de starea de spirit potrivită.

♑ Capricorn.
Nimeni nu va putea să vă spună data la care lucrurile se vor îmbunătăți. Adevărul este că trebuie doar să treci peste toate acestea, Capricorni. Nu uitați că lunile pline intensifică toate emoțiile noastre. Fiind conștient de acest lucru, va fi mai ușor de acceptat. Oh, și încă un lucru! Această noapte vă va ajuta să vă dați seama că v-ați depășit unele dintre convingerile și principiile voastre. Permiteți-vă să revedeți scenariul.

Sfat cosmic: există zile bune și zile proaste, pe cele din urmă trebuie doar să le depășești.

♒ Vărsător.
Întotdeauna ai fost un spirit liber, Vărsătorule. Nu aparții nicăieri, pentru că întreaga lume este locuința ta. Unde indică busola ta interioară astăzi? Ascultați vibrațiile sufletului vostru. Ce idei vă vin și ce vă inspiră? Optați pentru prima variantă și urmați-o pe cea de-a doua. Este puțin probabil să fiți dezamăgit.

Un sfat cosmic: dedicați timp pentru ceea ce vă inspiră.

♊ Pești
Astăzi trebuie să valorificați puterea cuvintelor. Fiți atenți la curenții lunari. Ele sunt mai puternice astăzi decât oricând. Este un moment de renunțare și de eliberare, de curățare a coșului de gunoi emoțional pentru a putea lua un nou început. Faceți o listă cu lucrurile mentale de care vreți să scăpați – frica de măreție, de exemplu – și aruncați-le în focul sacru.

Sfat cosmic: începe-ți viața cu o tabula rasa.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button