Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Activiștii ecologiști încearcă să blocheze traficul pe aeroporturile din Berlin și Munchen

Joi, activiști ai grupului Last Generation au intrat fără autorizație pe aeroporturile din Berlin și München și au blocat o parte din căile de rulare.

Joi dimineață, activiștii au sărit gardul și, fără permisiune, au blocat căile de rulare individuale de pe aeroporturi.

La Munchen, poliția a oprit acțiunea de pe pista de nord după aproximativ o oră, a explicat un purtător de cuvânt al aeroportului.

Traficul aerian a fost deviat pe pista sudică pentru a evita anularea sau întârzierea zborurilor. Poliția bavareză a precizat pe Twitter că acțiunea de pe aeroportul din Munchen a fost anulată, iar activiștii au fost reținuți.

De asemenea, potrivit Aeroportului Berlin-Brandenburg, blocada nu a afectat programul de zbor al portului aerian al capitalei.

Activiștii au declarat că se opun în mod direct transportului aerian subvenționat de guvern, care, în opinia lor, contribuie la un dezastru climatic. „În contextul unui iad climatic iminent, avem nevoie de acțiune, nu de vorbe goale”, a declarat un purtător de cuvânt al Last Generation.

Activiștii de la Last Generation sunt cunoscuți și pentru protestele din muzee, unde stropesc tablouri cu vopsea și se „lipesc” de operele de artă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button