Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

AUR cheamă românii la protest în faţa ambasadei Austriei, vineri, de la ora 18,00

AUR anunţă, pe Facebook, organizarea unui protest de amploare vineri seara, de la ora 18,00, în faţa ambasadei Austriei din Bucureşti, strada Dumbrava Roşie nr. 7.

La protest vor fi prezenţi toţi liderii AUR, în frunte cu liderul George Simion, parlamentarii partidului, membri şi simpatizanţi ai formaţiunii, iar românii sunt chemaţi la protest în număr cât mai mare.

„FACEM APEL LA ROMÂNI SĂ BOICOTEZE COMPANIILE AUSTRIECE CARE ACTIVEAZĂ ÎN ROMÂNIA.

Austria nu mai poate face munți de bani în România în condițiile în care este adversarul intereselor noastre în Europa! Respingerea aderării la Spațiul Schengen ne costă bani, ne întârzie proiectele de dezvoltare și ne pune într-o poziție inferioară față de partenerii din Uniunea Europeană. Aberațiile și minciunile proferate de politicienii austrieci la adresa României trebuie demascate și sancționate”, scrie George Simion, pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button