Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2022. Pești, fă loc în inima ta pentru bucurie!

Astăzi, 9 decembrie, Luna în descreștere se află în Rac. Ziua trebuie petrecută în liniște, evitând șocurile inutile. Porniți modul de economisire a energiei și relaxați-vă.

♈ Berbec.
Sunteți un profesionist la locul de muncă și știți întotdeauna cum să faceți față dificultăților la locul de muncă. Simțiți că ați avansa cu viteza unui avion cu reacție dacă nu ar fi fost colegii dumneavoastră. Dar chiar poți să faci totul de unul singur, Berbec? Gândiți-vă la asta în timp ce vă serviți cafeaua de dimineață. Încercați să le propuneți partenerilor o schemă de lucru cu care toată lumea să fie de acord.

Sfat cosmic: se poate obține mai mult lucrând împreună decât dacă o faci singur.

♉ Taur.

Simțiți că ați trecut prin moară anul acesta. Dar nu face din tristețe și suferință o parte centrală a poveștii tale, Taur. Vestea bună este că nimic nu este permanent. Aveți puterea de a rescrie scenariul vieții voastre în orice moment. Mai mult decât atât, aveți resursele de care aveți nevoie pentru a găsi bucurie, iubire și armonie. Tot ce trebuie să faci este să vii cu un plan bun și cu determinare.

Sfat cosmic: numai tu îți poți schimba viața, fii hotărât.

♊ Gemeni
Săptămâna aceasta a fost ca un rollercoaster. Nu vrei să fii productiv astăzi. Din fericire, nu este nevoie să fiți. Încercați să vă relaxați puțin și să nu vă asumați responsabilitatea pentru problemele lumii. Acordați atenție sarcinilor simple, iar seara vizionați-vă filmul preferat, discutați cu cei dragi la cină sau ieșiți în oraș cu prietenii.

Sfat cosmic: încearcă să nu te stresezi prea tare astăzi și relaxează-te.

♋ Rac
Unele relații romantice sunt sortite eșecului, în timp ce altele funcționează perfect încă de la prima întâlnire. Dar nu vei ști niciodată ce ar fi putut urma dacă vei continua să fugi la primele dificultăți. A face o greșeală nu este întotdeauna un motiv pentru a părăsi o persoană. Toată lumea face greșeli. Aveți curaj, luptați pentru dragostea voastră, apoi nu vă veți mai îndoi că ați făcut tot ce ați putut.

Sfat cosmic: drumul iubirii este plin de spini, nu fugi de ei.

♌ Leo.
Nu fi ușor, Leo. Rămâneți selectiv în privința celor pe care îi lăsați să intre în cercul dumneavoastră intim. Dacă nu contribuie la bunăstarea ta sau nu îți aduc inspirație, nu merită timpul tău. Ar trebui să fii mai dur cu ceilalți pentru a nu-ți pierde timpul în zadar. Scapă de distrageri și acordă-ți toată atenția asupra ta și a progreselor tale. Stelele sugerează că tot ce e mai bun pentru tine e chiar în față!

Sfat cosmic: fii exigent cu persoanele pe care le lași să intre în cercul tău intim.

Fecioară.
Pentru a obține ceea ce îți dorești, trebuie mai întâi să-ți permiți să lupți pentru asta. Fă doar primul pas, Fecioară. Pentru tine, luna plină care a trecut ar putea fi un nou capitol pe tărâmul iubirii. Dacă ai sentimente pentru cineva, scrie-i persoanei respective în loc să o urmărești obsesiv pe social media. Invitați-l sau invitați-l la cină sau în parc. Dacă întâlnirea are loc, fii tu însuți – totul se va rezolva!

Sfat cosmic: Este una dintre cele mai bune zile din an pentru a face primul pas.

Balanță.
Există un sentiment în aer că totul este deja familiar. Ai impresia că îi cunoști sau că i-ai cunoscut înainte. Este ca și cum ai fi avut deja o experiență comună într-o altă dimensiune temporală și spațială. Nu te abține să-ți exprimi aceste sentimente astăzi, Balanță. De data aceasta, sinceritatea, onestitatea și vulnerabilitatea ta pot juca în favoarea ta.

Sfat cosmic: vorbește despre tot ceea ce te preocupă.

♏ Scorpion.
Ești un romantic de modă veche în suflet, Scorpionule. Nu înțelegi moda lumii moderne. Când găsești ceva bun, vrei să păstrezi acel lucru. Vreți să o cultivați, să o îngrijiți și să o prețuiți cu dragostea voastră. Gândiți-vă la aceasta ca la cea mai mare putere a dumneavoastră. Astăzi astrele îți amintesc că ai pus deja o bază solidă în acest an. Cel mai bun urmează să vină!

Sfat cosmic: când găsești ceva bun, ai grijă de el cu dragoste.

♐ Săgetător
Mulți dintre voi sunt la capătul puterilor. Acest sentiment este inconfundabil: uiți ce zi este, te temi să faci primul pas, nu știi de unde să începi și ce să faci. Distragere totală a atenției și confuzie. Acest lucru nu poate decât să vă afecteze afacerile și relațiile cu oamenii. Dar nimeni nu vă poate ajuta să o reparați – cu excepția dumneavoastră. Încercați să vă găsiți liniștea sufletească și atunci veți putea muta munții din loc.

Sfat cosmic: Este timpul să te dedici la introspecție și la căutarea destinului tău.

♑ Capricorn.
De Sărbători vrei doar să obții ceva bun din ceea ce îți oferă viața. „Dorințele tale sunt preocupările mele!” – asta vrea să vă spună universul, Capricornilor, la sfârșit de an. Astrele sugerează că ești pregătit pentru schimbare. Gata să chemi mai multă iubire, mai multă bucurie, mai multă fericire, mai multă prosperitate și mai multă bunătate în viața ta. Așadar, aveți încredere în Univers și credeți în cel mai bun rezultat posibil.

Sfat cosmic: deschide-te darurilor pe care ți le oferă viața.

♒ Vărsător
Gândiți-vă la dragoste ca la o călătorie, nu ca la o destinație. Nu trebuie să reușiți din prima. Cu toții facem greșeli, Vărsătorule. Singurul lucru care contează este cât de sincer ești cu tine însuți în legătură cu dorințele tale și cu dorința de a lucra la relația ta. Nu vă respingeți emoțiile în încercarea de a reflecta totul. Meritați să vă fie satisfăcute nevoile.

Sfat cosmic: acceptă-ți sentimentele în întregime.

♊ Pești.
Toată furia încetează să mai existe atunci când îi recunoști lipsa de sens. O ranchiună care este stocată în memorie și retrăită la nesfârșit poate deveni o gaură neagră. Temeți-vă de vechile resentimente, alungați-le, mergeți mai departe – trăiți în prezent și în viitor, nu în trecut. Nicio fericire nu va veni până când nu vei trece peste piatra din inima ta. Vorbiți despre grijile voastre, împărtășiți-le și căutați modalități de a le depăși.

Sfatul cosmic: renunță la resentimente și fă loc în inima ta pentru bucurie.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button