Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Incendiu puternic la Moscova. Arde un mall întreg – Un om a ars de viu VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri la centrul comercial Mega Khimki, situat pe autostrada Leningradskoie, în apropiere de granița dintre Moscova și regiunea Moscovei.

După cum a relatat datele serviciilor de urgență, mall-ul arde pe întreaga suprafață, iar suprafața incendiului este de 18.000 de metri pătrați. I s-a atribuit cea de-a patra categorie de complexitate, una dintre cele mai înalte.

În jurul orei 8:30, ora Moscovei, serviciile de urgență au declarat jurnaliștilor că incendiul a fost limitat la o suprafață de 7.000 de metri pătrați.

Un purtător de cuvânt al EMERCOM a declarat pentru Interfax că acoperișul hipermarketului OBI a luat foc. Oficiali ai serviciilor de urgență au declarat că a avut loc o explozie la OBI, după care structurile au început să se prăbușească. Incendiul nu s-a extins la restul centrului comercial Mega Khimki.

Cel puțin o persoană a fost declarată moartă – potrivit procuraturii, este vorba despre un angajat al mall-ului.

Nu a fost confirmată varianta unui incendiu premeditat, principalele versiuni ale cauzelor incendiului sunt defecțiuni ale echipamentului și nereguli în timpul lucrului, au declarat serviciile de urgență.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button