Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Solistul trupei Backstreet Boys a fost acuzat că a violat o fană cu autism

Nick Carter, de la Backstreet Boys, a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală în urma unui presupus incident cu un adolescent autist cu paralizie cerebrală.

Shannon Ruth spune că avea 17 ani când domnul Carter a invitat-o în autobuzul de turneu al trupei de băieți în statul Washington în 2001.

El i-a oferit apoi „suc VIP”, o băutură despre care ea crede că avea alcool în ea, apoi a dus-o la baie și i-a spus să facă sex oral cu el.

Ulterior, el a agresat-o sexual într-un pat în timp ce ea îl implora să se oprească și i-a spus că nu va fi crezută dacă vorbește, iar ea a rămas cu vânătăi în urma incidentului, susține dna Ruth.

De asemenea, ea susține că era virgină înainte de a-l întâlni pe cântăreț și că el ar fi fost infectat cu HPV în urma presupusului atac. Avocatul domnului Carter a respins afirmațiile ca fiind false.

„Ultimii 21 de ani au fost plini de durere, confuzie, frustrare, rușine și auto-vătămare care sunt rezultatul direct al violului lui Nick Carter asupra mea”, a susținut ea.

„Chiar dacă sunt autistă și trăiesc cu paralizie cerebrală, cred că nimic nu m-a afectat mai mult sau nu a avut un impact mai durabil asupra vieții mele decât ceea ce mi-a făcut și mi-a spus Nick Carter”, a declarat ea într-o conferință de presă.

Doamna Ruth, acum în vârstă de 39 de ani, cere daune de peste 30.000 de dolari (24.000 de lire sterline).

Avocații domnului Carter au negat acuzațiile aduse clientului său în vârstă de 42 de ani.

„Această afirmație cu privire la un incident care ar fi avut loc cu mai mult de 20 de ani în urmă nu numai că este lipsită de temei legal, dar este și complet falsă.

„Din nefericire, de mai mulți ani, doamna Ruth a fost manipulată pentru a face acuzații false despre Nick, iar aceste acuzații s-au schimbat în mod repetat și material de-a lungul timpului.

„Nimeni nu ar trebui să se lase păcălit de o manevră de presă orchestrată de un avocat oportunist.

„Nu există absolut nimic în această afirmație, lucru pe care nu ne îndoim că instanțele de judecată îl vor realiza rapid.”

Cântărețul nu a făcut deocamdată o declarație proprie cu privire la această cerere.

Afirmațiile vin la câteva săptămâni după ce Aaron Carter, fratele domnului Carter, a murit la vârsta de 34 de ani în casa sa din California.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button