Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

SUA vor impune vineri noi sancțiuni împotriva Rusiei

SUA intenționează să impună vineri noi sancțiuni împotriva Rusiei din cauza utilizării de către Rusia a dronelor iraniene în Ucraina și a încălcării drepturilor omului, raportat de Wall Street Journal.

Cea mai mare parte a sancțiunilor planificate va fi impusă în conformitate cu legea globală Magnitsky Act. Acesta este folosit de SUA pentru a urmări în justiție oficiali guvernamentali, militari și oameni de afaceri la nivel înalt, acuzați de abuzuri privind drepturile omului și de corupție.

Sancțiunile vor îngheța orice active aflate sub jurisdicția SUA și vor impune o interdicție de călătorie și de relații de afaceri cu SUA.

Pentru oficialii guvernamentali și cei din mediul de afaceri, măsurile ar putea să le îngreuneze călătoriile și finanțările internaționale.

Printre cei care ar urma să intre sub incidența sancțiunilor se numără oficialii probabil responsabili de taberele de filtrare rusești pentru ucraineni.

Separat, administrația Biden intenționează să lovească mai multe industrii de apărare rusești legate de transferul de drone militare iraniene pentru a fi folosite asupra unor ținte din Ucraina.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button