Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Consiliul JAI a respins aderarea României la Schengen. Austria a votat împotriva României, iar Olanda, împotriva Bulgariei

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne al Uniunii Europene a respins intrarea României și Bulgariei la Schengen și a acceptat doar cererea Croației.

Votul împotrivă al Olandei a venit ca urmare a faptului că România și Bulgaria sunt la pachet. Olanda ar fi explicat în minuta ședinței că e de acord cu intrarea României în Schengen, dar împotriva intrării Bulgariei, potrivit unor surse TVR Info.

„Croația este noul membru al Schengen. România și Bulgaria sunt pregătite pentru a fi membre Schengen. Sunt convins că vremea lor va sosi curând. Noi și președinția cehă îi vom sprijini pe această prioritate. Mulțumesc colegilor din România și Bulgaria, ne pare extrem de rău, îi vom sprijini în continua”, a spus Vit Rakušan, ministrul ceh de Interne.

Votul împotrivă al Olandei a venit ca urmare a faptului că România și Bulgaria sunt la pachet. Olanda ar fi explicat în minuta ședinței că e de acord cu intrarea României în Schengen, dar împotriva intrării Bulgariei, potrivit unor surse TVR Info.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button