Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Iran a spânzurat public un protestatar pentru „război împotriva lui Dumnezeu”. Proteste la nivel național

Iranul a spânzurat luni în public un bărbat care fusese condamnat pentru uciderea a doi membri ai forțelor de securitate, a anunțat agenția de știri Mizan a sistemului judiciar, în cea de-a doua execuție a unor persoane implicate în proteste antiguvernamentale în mai puțin de o săptămână.

Protestele la nivel național, aflate în cea de-a treia lună, au izbucnit după moartea iraniencei kurde Mahsa Amini, în vârstă de 22 de ani, la 16 septembrie, în custodia poliției pentru moralitate care aplica legi stricte privind codul vestimentar obligatoriu.

Demonstrațiile s-au transformat într-o revoltă populară a iranienilor furioși din toate straturile societății, reprezentând una dintre cele mai grave provocări la adresa legitimității conducerii clericale de la revoluția din 1979.

„Majid Reza Rahnavard a fost spânzurat în public în (orașul sfânt șiit) Mashahd în această dimineață … el a fost condamnat la moarte pentru „război împotriva lui Dumnezeu” după ce a înjunghiat mortal doi membri ai forțelor de securitate”, a declarat Mizan.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button