Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Șeful NATO se teme că războiul din Ucraina ar putea deveni un conflict mult mai groaznic

Șeful NATO și-a exprimat îngrijorarea că luptele din Ucraina ar putea scăpa de sub control și să devină un război între Rusia și NATO, potrivit unui interviu.

„Dacă lucrurile merg prost, pot merge groaznic de prost”, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în declarații pentru postul norvegian de televiziune NRK.

„Este un război teribil în Ucraina. Este, de asemenea, un război care poate deveni un război cu drepturi depline care să se extindă într-un război major între NATO și Rusia”, a spus el. „Lucrăm în fiecare zi pentru a evita acest lucru”.

Stoltenberg, fost prim-ministru al Norvegiei, a declarat în interviu că „nu există nicio îndoială că un război cu drepturi depline este o posibilitate”, adăugând că este important să se evite un conflict „care să implice mai multe țări din Europa și să devină un război cu drepturi depline în Europa”.

Kremlinul a acuzat în repetate rânduri aliații NATO că au devenit efectiv o parte a conflictului, furnizând arme Ucrainei, antrenându-i trupele și furnizând informații militare pentru a ataca forțele rusești.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button