Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Cadavrele a 27 de migranți au fost găsite în deșertul Ciadului

Cadavrele a 27 de migranți, printre care patru copii, au fost găsite în deșertul Ciadului, a anunțat marți Organizația Internațională pentru Migrație, adăugând că este „șocată și întristată” de această descoperire.

Migranții au plecat cu o camionetă în urmă cu aproape un an și jumătate din Moussoro, un oraș din centrul-vest al Ciadului, și se crede că s-au pierdut în adâncul deșertului, când camionul s-a defectat și au murit de sete, a precizat organizația pentru migrație, afiliată la ONU.

„Suntem profund întristați de această tragedie recentă și transmitem sincere condoleanțe familiilor migranților”, a declarat Anne Kathrin Schaefer, șefa misiunii organizației în Ciad. „Avem nevoie de o acțiune colectivă mai puternică pentru a preveni alte decese.”

Peste 5.600 de persoane au murit sau au dispărut încercând să traverseze deșertul Sahara în ultimii opt ani, 110 decese de migranți fiind înregistrate în Ciad, inclusiv acestea mai recente, a precizat organizația. Cu toate acestea, se crede că cifrele reale sunt mai mari, deoarece multe decese nu sunt înregistrate. În acest an, aproape 150 de migranți au murit în acest deșert, a precizat organizația.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button