Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2022. Gemeni, alege cu inima, nu cu mintea

Astăzi, 14 decembrie, Luna în descreștere în Fecioară te sfătuiește să ai grijă de sănătatea ta, să termini orice treabă neterminată și să te abandonezi fluxului de conștiință.

Berbec
Corpul tău merită dragoste, îngrijire și atenție. Nu vă neglijați sănătatea: v-ați riscat-o prea mult timp prin faptul că nu v-ați odihnit pe deplin și nu v-ați făcut timp să mergeți la medic.

Sfat cosmic: Ai grijă de sănătatea ta.

Taur
Încerci să faci totul și să fii peste tot în același timp. Dar universul se grăbește să vă reamintească faptul că aproape nimeni nu reușește, așa că nu vă mai obosiți cu prea multă muncă și griji. Învățați să delegați și să renunțați la lucruri.

Sfat cosmic: Învață să delegi în mod egal.

Gemeni
Stelele știu cât de frică îți este de a fi singur. Dar problema ta este că nu te ghidezi după inima ta atunci când îți alegi un partener. Reconsiderați-vă opiniile și decideți ce este important pentru dumneavoastră în această etapă: beneficiile sau sentimentele?

Sfat cosmic: alege cu inima, nu cu mintea.

Rac
Tu nu ești ca ceilalți, este un fapt. Dar nu vă considerați superior sau mai bun decât ceilalți, punându-vă pe un piedestal înalt. Reduceți-vă și luați-o mai ușor, atât față de oameni, cât și față de diferite situații de viață.

Un sfat: nu vă puneți pe un piedestal.

Leo
Uneori trebuie să acceptăm că unii oameni ne vor învăța despre viață. Din nefericire, unora dintre ei le place să provoace conflicte și să-i enerveze pe alții. Nu vă lăsați păcăliți astăzi de astfel de provocări. Amintiți-vă că și oamenii neplăcuți au multe de învățat.

Un sfat cosmic: Evitați să aveți conflicte astăzi.

Fecioară
Faceți adesea compromisuri și mulți au început să profite de acest lucru. Trebuie doar să găsești un echilibru acum, să încerci să îți dai seama ce te face cu adevărat fericită. O schimbare radicală de activitate sau o mutare la care nimeni nu se așteaptă de la tine – astăzi va fi o trecere spre o nouă viață.

Sfat cosmic: fă ceva ce ți-ai dorit să faci de mult timp.

Balanță
Energiile universului pot fi complet opuse. Coliziunea lor creează în cele din urmă armonie. Astăzi, astrele te îndeamnă să te gândești la modul în care gestionezi contradicțiile. Poți fi blând, dar perseverent sau umil, dar curajos? O abordare subtilă a lumii din jurul tău îți va fi de folos astăzi.

Sfat cosmic: e timpul să faci un pas înainte.

Scorpion
Este ușor să intri într-o spirală descendentă în aceste zile de iarnă. Astăzi nu mai trebuie să căutați soare acolo unde nu este. Cu toate acestea, nu trebuie să vă izolați de oamenii care țin la dumneavoastră.

Sfat cosmic: nu te mai plânge.

Săgetător
Astăzi, astrele vă cer să reflectați asupra importanței creației. Și trebuie să vă îndreptați atenția mai degrabă către obiectivele locale decât către cele globale. Gândiți-vă la ceea ce doriți să realizați în următoarele săptămâni.

Sfat cosmic: Un nou proiect te așteaptă să te apuci de treabă.

Capricorn
Este timpul să faceți ceea ce știți să faceți cel mai bine – să priviți imaginea de ansamblu. Cum vreți să arate următorii ani? Luați-vă timp pentru a planifica și căutați locuri care vă inspiră.

Sfat pentru spațiu: ocupați-vă de planificarea pentru următorii câțiva ani.

Vărsător
Aici se află valoarea ta – în unicitatea ta și în dorința ta de a-ți trăi viața în termenii tăi. Astăzi trebuie să găsiți o cauză care să servească comunității dumneavoastră. Găsește-ți scopul și arată tuturor magia ta. Nu sunteți aici pentru a vă lupta pentru cel mai bun scaun de birou.

Sfat cosmic: joacă doar în condițiile tale.

Pești
Fiți atenți la curenții lunari. Ele sunt astăzi mai puternice ca niciodată. Este un moment de renunțare și de eliberare, de curățare a coșului de gunoi emoțional pentru a putea lua un nou început.

Sfat cosmic: începeți din nou.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button