Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Președintele Consiliului Județean Bacău și familia lui, amenințați cu moartea: „Ai două fete, pe care vrei să o înmormântez?”

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, este unul dintre oficialii care au primit amenințări cu moartea, în urma restructurărilor de la filiala locală a Direcției Generale pentru Protecția Copilului (DGASPC).

Acesta a primit mesaje în care erau vizați și membri ai familiei sale, la fel ca directorul general al DGASPC, Cristian Codreanu.

Incendierile au fost începutul unor tentative de intimidare a conducerii Protecției Copilului și a Consiliului Județean Bacău. Acum câteva luni, un microbuz și opt autoturisme parcate în curtea DCASPC au fost incendiate.

Președintele Consiliului Județean a primit mesaje în care i se cerea să-l demită pe Cristian Codreanu și să stopeze restructurările de la DGASPC Bacău. Amenințările i-au vizat pe Ivancea, mama și fiul său.

Mesajele de amenințare primite de Valentin Ivancea

După ce mașinile DGASPC și a directorului Codreanu au fost incendiate, atentatorii au trecut la acțiuni de intimidare și au trimis amenințări simultane către Valentin Ivancea și Cristian Codreanu.

„Eu am renunțat la pază în urmă cu o lună, pentru că mi s-a părut un consum prea mare de resurse, la mine, la copil, la mama. N-a fost un lucru ușor, pentru că era vorba de toată familia mea, nu numai despre mine. A fost o perioadă destul de dură. Amenințările au avut legătură cu restructurarea DGASPC, nu cu alt subiect. Când măsurile au fost luate, s-a trecut la amenințări. Așa am aflat că sunt pe calea cea bună!”, a declarat Ivancea, pentru Ziarul de Bacău.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button