Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Război în Ucraina, ziua 294: Dronele rusești au avariat 5 clădiri din capitala Ucrainei

Atacurile cu drone rusești au avariat miercuri cinci clădiri din capitala Kiev, chiar dacă apărarea aeriană ucraineană a împiedicat multe altele, au declarat autoritățile. Nu au fost raportate victime.

Atacurile subliniază modul în care cel mai mare oraș al Ucrainei rămâne vulnerabil la atacurile regulate ale Rusiei, care au devastat infrastructura și alte centre de populație, mai ales în estul și sudul țării în ultimele săptămâni.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, într-o scurtă declarație video, a declarat că „teroriștii” au tras 13 drone de fabricație iraniană și că toate au fost interceptate. Astfel de drone au făcut parte din puterea de foc a Rusiei, alături de lovituri de mortier, artilerie și rachete în Ucraina în ultimele săptămâni.

Șeful administrației orașului Kiev, Serhii Popko, a scris pe Telegram că loviturile au venit în două valuri, iar schijele provenite de la dronele interceptate au avariat o clădire administrativă, în timp ce patru clădiri rezidențiale au suferit pagube minore.

Capitala a rămas în mare parte calmă după atac, care a avut loc în jurul zorilor și înainte de începerea zilei de lucru, iar distrugerile au părut limitate în comparație cu consecințele altor lovituri rusești care au luat vieți și au dat peste cap mijloacele de trai din întreaga țară în ultimele săptămâni.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button