Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Un lichior contaminat a ucis cel puțin 31 de persoane în estul Indiei

Cel puțin 31 de persoane au murit, iar alte 20 au fost spitalizate în stare gravă după ce ar fi consumat lichior contaminat vândut fără autorizație în estul Indiei, a declarat joi un înalt oficial ales.

Decesele au avut loc marți și miercuri, iar victimele aparțineau la trei sate din districtul Saran din statul Bihar, unde fabricarea, vânzarea și consumul de alcool sunt interzise.

Decesele au fost raportate într-un spital administrat de guvernul districtului, unde bolnavii au fost aduși de familiile lor pentru tratament, a declarat Dr. S.D. Sinha, șeful spitalului.

Vânzarea și consumul de băuturi alcoolice au fost interzise în statul Bihar în 2016, după ce grupuri de femei au făcut campanie împotriva muncitorilor săraci care își cheltuiesc veniturile lor sărace pe băutură.

Ofițerul de poliție Santosh Kumar a declarat că mai mulți dintre cei 20 de spitalizați și-au pierdut vederea.

Mai multe partide de opoziție, inclusiv partidul naționalist hindus Bharatiya Janata Party, au organizat joi proteste în fața clădirii legislativului de stat pentru a cere ca interdicția băuturilor alcoolice din stat să fie eliminată și să se ofere unele compensații monetare familiilor îndoliate.

Sushil Modi, liderul BJP de stat, a declarat că peste 1.000 de persoane au murit după ce au consumat băuturi alcoolice contaminate de când a fost impusă interdicția, în urmă cu șase ani. BJP se află în opoziție în stat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button