Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Alunecare de teren la un camping din Malaezia, soldată cu 9 morți și 25 de dispăruți

O alunecare de teren produsă vineri într-un camping turistic din Malaezia s-a soldat cu nouă morți, iar autoritățile au anunțat că se tem că 25 de persoane au fost îngropate în locul unde se află o fermă organică din afara capitalei Kuala Lumpur.

Se crede că aproximativ 94 de malaysieni se aflau în campingul din Batang Kali, în centrul statului Selangor, la aproximativ 50 de kilometri nord de Kuala Lumpur, când a avut loc incidentul, a declarat șeful poliției districtuale Suffian Abdullah. Aceștia intraseră miercuri în zonă, un loc de recreere popular pentru localnici care își instalează sau închiriază corturi de la fermă.

Un băiat de cinci ani se numără printre cei morți, a declarat Suffian la o conferință de presă televizată. Suffian a declarat că șapte persoane au fost spitalizate cu răni, iar salvatorii căutau cele aproximativ 25 de persoane dispărute. Alte 53 de persoane au fost salvate fără a păți nimic. Aproximativ 400 de persoane au fost implicate în eforturile de căutare și salvare.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button