Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscopul zilei 16 decembrie. Scorpion, permiteți-vă să fiți iubiți!

Universul promite o adevărată zi de victorii pentru mulți. Dar graba și acțiunile nechibzuite vor duce la probleme mari.

♈ Berbec.
Universul îți dă o idee clară despre ce trebuie să elimini din viața ta. Mă asculți? Nu uitați că există două persoane în fiecare relație. Ceea ce dai, primești. Nu lăsați pe nimeni să vă ia de bună.

Sfat cosmic: fiți atenți la semnele pe care vi le dă universul.

♉ Taur.
Acordați atenție templului vostru interior. Ai grijă de cea mai importantă relație din viața ta – cea pe care o ai cu tine însuți. De asemenea, veți fi martorii unei transformări uriașe în realitatea voastră exterioară.

Sfat cosmic: angajează-te în autodezvoltare.

♊ Gemeni.
Dacă simțiți că există oameni în jurul vostru care își ascund adevărata față sub măști, probabil că aveți dreptate. Dar pentru a face loc pentru conexiuni autentice, trebuie să renunți la măști și să începi să fii tu însuți.

Sfat cosmic: ceea ce contează cel mai mult este onestitatea și claritatea.

♋ Rac
Nu comunicați cu cei care se joacă cu voi. Întrerupeți orice contact, indiferent cât de dificil ar fi. Unii dintre voi ar putea începe să simtă că relația a ajuns într-un impas. Sufletul tău pereche este întotdeauna acolo pentru tine atunci când ai cu adevărat nevoie de sprijin?

Sfat cosmic: nu lăsa pe nimeni să se joace cu sentimentele tale.

♌ Leu
Faza actuală a vieții dumneavoastră necesită să vă înțelegeți propriile limite. Nu trebuie să stați în preajma celor care riscă să vă afecteze sănătatea mintală. Respiră adânc și întoarce-te în spațiul de iubire din inima ta.

Sfat cosmic: găsește echilibrul cu subconștientul tău.

♍ Fecioară.
Încetează să îți mai compari viața sau relațiile cu ceea ce au alții. Nu uitați că puteți percepe doar o parte din povestea lor. Pentru ce este această etapă a vieții tale: un angajament mai mare față de cariera și misiunea ta.

Sfat cosmic: continuă-ți viața fără să te uiți în urmă la alții.

♎ Balanță.
Într-o lume care glorifică în mod constant ocupația, va trebui să înveți importanța încrederii în planul universului. În timp ce unele lucruri se manifestă cu viteza unui avion cu reacție, altele sunt încă în stadiul de germeni și nu se grăbesc nicăieri. Continuați să le oferiți dragostea și îngrijirea de care au nevoie.

Un sfat cosmic: Oferiți iubire celor care au fost neglijați mult timp.

♏ Scorpion
Ieșiți din brațele propriilor complexe, Scorpionilor. Permiteți-vă să primiți iubirea pe care o puneți în cosmos. Uneori trebuie doar să te uiți în oglindă și să săruți reflexia pe care o vezi.

Sfat cosmic: permiteți-vă să fiți iubiți.

♐ Săgetător.
Știți cum să vă construiți spatele pentru a vă simți în siguranță. Sunteți capabil să faceți față chiar și unei furtuni majore. Și în timp ce unii descoperă noi plăceri, alții nu pot face față întotdeauna sentimentelor care îi cuprind, tu știi cum să controlezi aceste procese.

Sfatul cosmic: continuă să mergi în aceeași direcție.

♑ Capricorn
A fi capabil să-i elimini pe cei din jurul tău care nu merită este cheia pentru a rămâne mereu „în fruntea lumii”. Nu uitați să vă protejați interesele. Este posibil ca unii dintre voi să descopere că cineva răspândește zvonuri despre persoana voastră.

Sfat cosmic: ignorați zvonurile.

♒ Vărsător.
Deschideți ochii și priviți în jur: atunci atenția la detalii va impresiona orice bijutier. Dar o capodoperă nu este rezultatul unei coincidențe, ci copilul unor ani de muncă asiduă. Fie ca munca dumneavoastră să vă fie o sursă de inspirație pentru eforturile viitoare. Sunteți în curs de a vă crea o viață mai bună.

Sfat cosmic: lucrați pentru un rezultat mai bun.

♊ Pești
Nu vă mai ascundeți de ceilalți și nu vă mai țineți gura. Spune ce gândești! Nu mai țineți schelete în dulap! Viața cere de la tine adevărul, onestitatea și sinceritatea. Stăpânește arta inimii la inimă, vei avea nevoie de ea astăzi.

Sfat cosmic: Spune ce te deranjează.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button