Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

10 morți în cel mai grav incendiu rezidențial din Franța din ultimii ani VIDEO

Zece persoane, printre care cinci copii de doar 3 ani, au murit după ce un incendiu nocturn a devastat vineri o clădire de apartamente cu opt etaje într-una dintre cele mai sărace suburbii ale orașului francez Lyon, au anunțat autoritățile locale.

Cauza incendiului, cel mai mortal incendiu rezidențial din Franța din ultimii ani, era în curs de investigare, inclusiv pentru a se stabili dacă a avut o origine criminală.

Relatările martorilor difuzate de mass-media franceză au descris scene de groază, inclusiv locuitori care au spart ferestrele pentru a încerca să iasă din clădire și o mamă care și-a aruncat copilul pe fereastră pentru a fi prins în siguranță de o persoană aflată la sol.

Ministrul francez de interne, Gerald Darmanin, a ajuns rapid la locul faptei, în micul oraș suburban Vaulx-en-Velin, situat la aproximativ 470 de kilometri sud-est de Paris, reflectând amploarea tragediei. El i-a lăudat pe cei 170 de pompieri care s-au mobilizat după ce flăcările au sfâșiat centrul blocului modern de apartamente.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button