Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Autocar cu 35 de persoane, răsturnat în Pașcani. 25 de persoane au fost duse la spital

Un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, 25 de persoane fiind transportate la spital. Cincisprezece dintre pasageri sunt adolescenţi.

Potrivit ISU Iaşi, accidentul a avut loc în municipiul Paşcani, unde un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat, apelul la 112 indicând că 10 persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Acolo au intervenit trei echipaje de prim-ajutor, unul de terapie intensivă mobilă, două autospeciale pentru victime multiple, o autospecială pentru stingere de apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare grea de la ISU, şase ambulanţe tip B şi două tip C de la SAJ..

”În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane, din care 2 persoane la Spitalul de Copii Sf Maria Iaşi. Din totalul persoanelor, 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani”, a arătat sursa citată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button