Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 17 decembrie 2022. Vărsător, nu vă temeți de sentimentele voastre

Astăzi, pe 16 decembrie, Luna în scădere în Balanță spune că toate semnele zodiacale vor simți un val de energie, dar împreună cu aceasta se vor confrunta cu alegeri dificile.

Berbec.
De ce nu ați vrea să începeți o nouă afacere? Doar pentru că urmează un nou an nu este un motiv pentru a renunța la tot ce este nou. Poate că un proiect lansat chiar în această perioadă vă va aduce profituri uriașe și bună dispoziție.

Un sfat: nu vă fie teamă să vă asumați un risc.

Taur.
De multe ori închideți ochii la orice altceva în munca și studiile dumneavoastră, dar există oameni care au nevoie de atenția și grija dumneavoastră în fiecare zi. Nu este vorba doar de familie, ci și de prieteni. Când i-ați văzut ultima dată? Este timpul să le formăm.

Sfat cosmic: dedică-le timp celor apropiați.

Gemeni
Munca este grozavă, desigur, mai ales dacă este cea pe care o iubești, dar nu trebuie negată nici viața personală. Aveți o întâlnire romantică cu partenerul dvs. de viață și relaxați-vă mintea și corpul fără să vă gândiți la afaceri.

Sfat cosmic: cel mai bine este să fii aproape de cel pe care îl iubești.

Rac
Fiecare persoană este diferită și nimeni nu trebuie să facă tot ceea ce spuneți. Pentru a fi mai fericit, trebuie să înveți să faci compromisuri și să construiești relații bazate pe interese comune. Nu mai dați vina pe toți cei din jurul vostru.

Sfat cosmic: învață să cedezi.

Leu
Uneori este mai bine să faci mai târziu, dar de o calitate mai bună. Astrele te îndeamnă să te gândești în primul rând nu la viteză, inclusiv la luarea deciziilor, ci la rezultatul final. Poate că, luând o pauză, puteți câștiga în loc să pierdeți.

Sfatul pentru spațiu: Reconsiderați-vă prioritățile.

Fecioară.
Nu-ți mai cere scuze în fața tuturor și nu te mai mustra constant pentru toate greșelile tale. Uneori trebuie să renunți la situație și să respiri liber. În plus, scuzele nesfârșite nu vor face decât să-i facă pe ceilalți să nu te respecte și, în cele din urmă, să distrugă relațiile.

Sfat cosmic: prețuiește-te pe tine însuți.

Balanță
Dacă vreți să aruncați totul și să zburați în Maldive, dați-i drumul. Ajutați pe cineva la nevoie – sigur! Despărțiți-vă de tipul enervant – dar când ai putea să o faci acum? Universul te iubește și te va ajuta să faci să funcționeze totul.

Sfatul cosmic: nu renunța la dorințele tale.

Scorpion.
Astăzi, totul se va întâmpla literalmente printr-un pocnet din degete. Odată ce te gândești la ceva, deja plutește direct în mâinile tale. Nu vă temeți de ea, ci mai degrabă mulțumiți universului pentru acest aranjament. Principalul lucru pentru a înțelege că viața ta este în mâinile tale, iar gândurile – sunt materiale.

Sfat cosmic: fii cu ochii pe gândurile tale.

Săgetător
Lacrimile nu te vor ajuta cu nimic. Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, dă-i drumul! Nu așteptați ziua, ora, persoana sau șansa potrivită pentru a avea un impact în orice moment.

Sfat cosmic: începeți să acționați.

Pericol de accidente sau chiar dezastre: previziunile tarotului pentru săptămâna 19-25 decembrie

Capricorn.
Trăiești într-o lume pe care ți-ai creat-o și ți-e frică să înfrunți adevărul. Totuși, nu trebuie să vă temeți de acest lucru. Dimpotrivă, acceptarea dificultăților vă va ajuta să le faceți față mai repede și să treceți mai departe.

Sfat cosmic: scoateți-vă ochelarii roz.

Vărsător
Dragostea face parte din viața noastră, iar ascunderea faptului că simți simpatie pentru cineva este inutilă. Nu vă fie teamă să păreți nebuni. Ar fi mult mai rău dacă nu ai spune ce simți. Ce se întâmplă dacă persoana căreia i-ai dăruit inima ta este, de asemenea, un laș? Ce se întâmplă atunci? Dragoste nefericită? Fericirea este în mâinile tale.

Sfat cosmic: nu vă temeți de sentimentele voastre.

Pești
Este în sfârșit un moment excelent pentru tine să te eliberezi de obiceiurile care ți-au stat în calea vieții tale. Este, de asemenea, un moment bun pentru a încerca ceva nou. Cu toate acestea, nu puneți în joc tot ce aveți. Riscurile pripite nu vor duce la nimic bun astăzi.

Sfat cosmic: curăță-ți viața de toate lucrurile inutile.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button