POLITICĂ

România, țara nimănui. Jaful din pădurile țării trebuie să înceteze! VIDEO

S-au dus vremurile în care codrul era frate cu românul. Pădurea a ajuns să dispară sub ochii noștri, retezată de lamele reci ale capitalismului. Din nepăsarea statului și de multe ori cu complicitatea nefirească a acestuia, bogăția brută a pământului ne este furată palmă cu palmă, strop cu strop. Politicienii și guvernanții sunt obligați să asculte vocea poporului! Dacă aveți dovezi ale jafului, fiți români! Apărați România! Haideți să ne luăm țara înapoi! 

România s-a trezit, aproape peste noapte, golită de resurse: lemn, carbune, ape subterane și câte și mai câte… Cu fiecare creangă tăiată, cu fiecare strop de apă scos din pământ, cu fiecare cărbune furat, suntem tot mai săraci. 

Într-o țară pe spatele căreia au ajuns să prospere străinii, românii se simt tot mai pustiiți. Nevoiți să-și ducă traiul de azi pe mâine, siliți să-și abandoneze familiile și copiii pentru bunăstarea și confortul străinilor, sărmanii tânjesc după dreptate și trăiesc cu speranța că moștenirea din străbuni va rămâne, cândva, ACASĂ. 

Sursa Realitatea.net

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button