Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Un copil mort a fost scos dintre dărâmăturile celui mai recent atac rusesc asupra Ucrainei

Echipele de intervenție au scos cadavrul unui copil din dărâmături în timpul căutării, sâmbătă, înainte de zorii zilei, a supraviețuitorilor unui atac cu rachete rusești care a distrus o clădire de apartamente din orașul Kryvyi Rih, din centrul Ucrainei, notează apnews.

Racheta a fost una dintre cele 16 rachete care, potrivit autorităților ucrainene, au reușit să treacă de apărarea antiaeriană printre cele 76 de rachete lansate vineri în cel mai recent atac rusesc care a vizat infrastructura energetică ucraineană, parte a strategiei Moscovei de a lăsa civilii și soldații ucraineni în întuneric și frig în această iarnă.

Guvernatorul Valentyn Reznichenko din regiunea Dnipropetrovsk, unde se află Kryvyi Rih, a scris pe aplicația de socializare Telegram că „salvatorii au recuperat corpul unui băiat de 1 an și jumătate de sub dărâmăturile unei case distruse de o rachetă rusească”. În total, patru persoane au fost ucise în urma atacului și 13 au fost rănite – dintre care patru copii – au precizat autoritățile.

Victimele au fost „o femeie de 64 de ani și o familie tânără cu un fiu mic”, a scris el.

Reznichenko a declarat că loviturile forțelor rusești au continuat și peste noapte, avariind liniile electrice și casele din orașele și localitățile Nikopol, Marhanets și Chervonohryhorivka, care se află dincolo de râul Nipru de centrala nucleară Zaporizhzhia, ocupată de ruși.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button