HOROSCOP

Horoscop 18 decembrie 2022. Leu, e timpul să renunți la povara trecutului

Astăzi, 18 decembrie, Luna în scădere în Balanță promite o zi bună, fără convulsii emoționale. Este bun pentru relaxare și pentru a face planuri pentru viitorul apropiat. De asemenea, astrele vă recomandă să fiți deschis la noi cunoștințe, acestea promit să fie foarte plăcute.

Berbec
Perioada sărbătorilor îi poate face pe mulți să se simtă singuri. Mai ales că toți cei din jur se agață atât de tare de cei dragi. Din păcate, uneori singurătatea ne poate face să facem lucruri de care nu vom fi mândri mai târziu. Ține minte acest lucru în timpul zilei, Berbec. Astrele sugerează că fostul tău partener se ascunde în fundal. Și s-ar putea să vă forțeze să repetați greșeli vechi.

Sfat cosmic: nu te grăbi să le dai oamenilor o a doua șansă.

Taur
Dacă lucrurile se rezolvă în favoarea ta sau nu îți creează prea multe probleme, este un semn. Dacă vă confruntați cu un obstacol după altul, acesta este un semn. În primul caz, continuați. În cel de-al doilea caz, trebuie să faceți o schimbare. La sfârșit de an, astrele te sfătuiesc să urmezi calea de minimă rezistență, Taur. Dacă ceva aspiră să se destrame – lăsați-l să se destrame. Poate că fundația a fost proastă de la bun început.

Sfat cosmic: ia calea de cea mai mică rezistență astăzi.

Gemeni
Uneori ne agățăm de lucruri pentru că ne este teamă să nu știm cine am fi fără ele și cum ar arăta viața noastră. Ar putea fi adevărat și în cazul tău, Gemeni? Te agăți de ceva la care universul încearcă de mult timp să te facă să renunți? Gândiți-vă la asta la o ceașcă de ceai de dimineață. Nu uitați că în fața voastră se află ceva mult mai măreț decât ceea ce a rămas în urmă.

Sfat cosmic: Se adună o mulțime de lucruri pe care trebuie să le lași în urmă.

Rac
Sensibilitatea Racului este mult mai accentuată în astfel de zile – până la punctul de a putea simți emoțiile celor din jur. Acest lucru poate avea un efect foarte negativ asupra dumneavoastră. Așadar, înainte de a vă grăbi să îi ajutați pe cei care se simt rău, ajutați-vă mai întâi pe voi înșivă. Rămâneți acasă, intrați în contact cu corpul dumneavoastră – micile dumneavoastră obiceiuri și ritualuri preferate vă pot ajuta în acest sens. După aceea, îți poți asuma sarcina de a „salva pe cei care se îneacă” – va fi dificil, dar odată ce ai făcut această călătorie, vei deveni o versiune mai bună a ta.

Sfat cosmic: trăiești aici și acum, așa că ai grijă de tine.

Leu
Legăturile de familie sunt adesea dureroase, deoarece cei dragi tind să ne cunoască cele mai adânci răni. Astăzi s-ar putea să simțiți povara trecutului. Găsește o modalitate de a elibera ceea ce ai reprimat ani de zile. Nu uitați că primul pas spre libertate este o conversație sinceră. Nu vă fie teamă de această conversație. Există oameni apropiați care îți vor rămâne alături chiar și în cele mai formidabile furtuni.

Sfat cosmic: e timpul să renunți la povara trecutului.

Fecioară.
Adesea, noi înșine ne împiedicăm propria creștere. În special din cauza unei nepotriviri între dorințe și credințe. De exemplu, ar fi util să fim cu un partener matur din punct de vedere emoțional, care să ne răspundă la dragoste, dar noi alegem în mod constant pe cel distant și indisponibil. Astăzi, astrele le recomandă bărbaților Fecioară să aprindă lampa conștientizării și să se acordeze la ceea ce își doresc cu adevărat. Nu uitați: ceea ce căutați vă caută.

Sfat cosmic: acordați-vă cu ceea ce vă doriți cu adevărat.

Balanță.
Iubirea nu este legată de un loc, o persoană sau o situație. Este un sentiment, o stare. Și astăzi ești îndrăgostit de viața însăși, Balanță! Înțelegi că existența ta este un dar care continuă să aducă bucurie. Iar a rămâne într-o stare de recunoștință este secretul pentru a deveni un magnet pentru miracole. Astrele indică faptul că te așteaptă aventura. Foarte posibil cu un partener ambițios.

Sfat cosmic: Acceptă invitația de a pleca într-o aventură.

Scorpion.
A fost o călătorie în rollercoaster, nu-i așa, Scorpionule? De obicei, oamenii au nevoie de mai multe vieți pentru a trece prin tot ceea ce ai trecut tu în aceasta. Cu toate acestea, tu nu ai schimba-o pe a ta pentru nimic în lume. Îți dai seama că lecțiile pe care le-ai învățat pe parcurs sunt neprețuite. Că ei te-au făcut ceea ce ești astăzi. Luați-vă un moment pentru a mulțumi universului pentru tot. Astrele sugerează că pe plan personal te așteaptă mai multă stabilitate ca niciodată.

Sfatul cosmic: încearcă să eviți tulburările pe plan personal.

Săgetător
Perioada festivă aduce cu ea ocazia de a interacționa din ce în ce mai mult cu oameni noi. Unele dintre ele nu vă vor plăcea, în timp ce altele vor fi o surpriză plăcută. Fiți deschis la noi cunoștințe și la posibilitățile infinite pe care acestea le promit. Este un moment excelent și pentru cei care vor să cunoască un nou partener! Dacă sentimentele par să fie la cote înalte, nu ezitați să faceți primul pas.

Sfat cosmic: Este o perioadă excelentă pentru a face noi cunoștințe!

Capricorn
Astrele vă recomandă să intrați astăzi în modul observator. Evaluați modul în care ați reacționat la ideile altora și cum ați respins noi oportunități. Fiecare poveste are mai multe fațete și trebuie să fii conștient de toate aspectele, Capricornilor. În același timp, este adevărat că nu poți fi de acord cu totul. Acest lucru va duce la apariția unor consecințe neplăcute în viitorul apropiat.

Sfat cosmic: adoptați poziția de observator.

Vărsător
Ne place să dăm vina pe alții, Vărsătorilor. Ne place să facem din cealaltă persoană personajul negativ al poveștii noastre. Dar, făcând acest lucru, uităm să ne asumăm responsabilitatea pentru propriile greșeli. Gândiți-vă la asta la micul dejun. În loc de a face crize de furie și acuzații, încercați să evaluați situația în mod obiectiv. Ce îți declanșează cu adevărat emoțiile? Odată ce acceptați cauza principală, vă puteți angaja într-un dialog sănătos.

Sfat cosmic: Nu mai fugi de responsabilitate, greșelile tale trebuie să fie și ele recunoscute.

Pești
Ești frustrat. Simțiți că vă suprasolicitați în mod constant pentru ceilalți. Dar când le vine rândul să ajute, tind să dispară. Pune-ți o întrebare simplă, Pești. De unde vine această nevoie de a rezolva viața tuturor, dar nu și a ta? Te simți apreciat pentru tot ceea ce faci pentru ceilalți? Adevărul este, Pești, că ceilalți nu-ți vor vedea valoarea dacă tu nu o recunoști.

Sfat cosmic: este timpul să vă recunoașteți valoarea.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button