Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

19 persoane au fost ucise și 32 rănite în urma exploziei unei cisterne de combustibil într-un tunel la nord de Afganistan

Cel puțin 19 persoane au fost ucise și 32 rănite în urma exploziei unei cisterne de combustibil într-un tunel la nord de capitala afgană Kabul, a anunțat duminică un oficial local.

Tunelul Salang, care se află la aproximativ 130 de kilometri nord de Kabul, a fost construit inițial în anii 1960 pentru a ajuta la invazia sovietică. Acesta este o legătură cheie între nordul și sudul țării.

Un purtător de cuvânt al provinciei Parwan, Said Himatullah Shamim, a declarat că explozia tunelului de sâmbătă seara a ucis cel puțin 19 persoane, inclusiv femei și copii. El a spus că supraviețuitorii sunt încă prinși sub dărâmături și că numărul victimelor ar putea crește.

Nu a fost imediat clar ce a cauzat incidentul, care a avut loc în jurul orei 20.30.

Departamentul de sănătate din Parwan a primit până în prezent 14 morți și 24 de răniți, potrivit oficialului local Dr. Abdullah Afghan. Printre morți se numără cinci femei și doi copii, a precizat acesta, iar restul sunt bărbați care sunt grav arși și nu pot fi recunoscuți.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Lucrărilor Publice, Molvi Hamidullah Misbah, a declarat mai devreme duminică că incendiul a fost stins și că echipele încă lucrează pentru a curăța tunelul.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button