Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Autoritățile iraniene au arestat pe actrița unui film premiat cu Oscar

Autoritățile iraniene au arestat-o sâmbătă pe una dintre cele mai renumite actrițe ale țării, acuzată că a răspândit informații false despre protestele naționale care afectează țara, a anunțat presa de stat.

Raportul IRNA a precizat că Taraneh Alidoosti, starul filmului „The Salesman”, premiat cu Oscar, a fost reținută la o săptămână după ce a făcut o postare pe Instagram în care își exprima solidaritatea cu primul bărbat executat recent pentru crime care ar fi fost comise în timpul protestelor.

Anunțul este cel mai recent dintr-o serie de arestări de celebrități, care au inclus fotbaliști, actori și influenceri, ca răspuns la manifestarea deschisă a sprijinului lor pentru demonstrațiile antiguvernamentale aflate acum în a treia lună

Potrivit raportului publicat pe canalul oficial Telegram al presei de stat, Alidoosti a fost arestată pentru că nu a furnizat „niciun document în conformitate cu afirmațiile sale.″.

În raport se precizează că alte câteva celebrități iraniene au fost, de asemenea, ″convocate de organul judiciar din cauza publicării de conținut provocator,″ și că unele au fost arestate. Acesta nu a oferit alte detalii.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button