Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Război Ucraina, ziua 299 – Atacurile rusești au fost respinse în apropierea a 15 localități, „Grădina Zoologică” a fost distrusă – raport al Statului Major

Forțele de apărare ucrainene au doborât 7 vehicule aeriene fără pilot Shahed-136 în ultimele 24 de ore, în timp ce informațiile despre atacul cu drone pe timp de noapte sunt încă în curs de clarificare. Raportul de dimineață al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, a declarat pe 19 decembrie.

Apărătorii Ucrainei au respins peste noapte atacurile ocupanților în zonele a 15 așezări: Stelmakhivka, Makiivka, Krasnopopovka și Bilohovka în regiunea Luhansk și Verkhnekamenske, Bakhmut, Podgorodne, Bakhmut, Kleshchiivka, Andreevka, Krasnogorovka, Aleksandropol, Marinka, Pobeda și Novomikhailivka în regiunea Donețk.

Pe parcursul zilei, aviația ucraineană a efectuat nouă lovituri asupra unor zone în care erau concentrate personal, arme și echipamente militare și trei lovituri asupra pozițiilor sistemelor de rachete sol-aer inamice. Unitățile de trupe de rachete și artilerie ale Forțelor de Apărare au lovit un post de comandă, o zonă de concentrare a forței de muncă, două depozite de muniții inamice, precum și stația radar de contra-baterie Zoo.

Statul Major General a înregistrat o creștere a numărului de invadatori în așezările din districtul Melitopol din regiunea Zaporizhzhya.

„În plus, ocupanții ruși au în vedere angajarea foștilor polițiști care au dezertat de partea inamicului”, a adăugat Statul Major al AFU.

De asemenea, armata ucraineană a avertizat că ocupanții continuă perchezițiile populației în teritoriile ocupate temporar din regiunile Donețk și Zaporizhzhya: o atenție deosebită este acordată telefoanelor mobile și smartphone-urilor.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button