Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Serviciile secrete britanice au comentat „debarcarea de artă” a Rusiei pentru militari

Serviciile secrete britanice consideră că ideea de „debarcări artistice” pentru militarii ruși care luptă în Ucraina este o continuare a tradiției sovietice și se întreabă dacă aceasta le va distrage atenția de la problemele lor.

Acest lucru se spune într-o analiză a Ministerului britanic al Apărării privind războiul din Ucraina pentru 18 decembrie, potrivit European Pravda.

Serviciul de informații amintește că săptămâna trecută Ministerul rus al Apărării a anunțat crearea unor „fronturi de brigăzi creative” pentru a ridica moralul militarilor. La acestea vor participa cântăreți de operă, actori și artiști de circ. Înainte de asta, rușii au fost îndemnați să doneze instrumente muzicale pe front.

„Muzica militară și organizarea de divertisment pentru militarii de pe front are o tradiție îndelungată în multe armate din întreaga lume, dar în Rusia este strâns legată de conceptul sovietic de educație ideologică și politică. Este aproape sigur că moralul scăzut continuă să fie o mare problemă în rândul unei mari părți a trupelor rusești. Dar soldații sunt preocupați în primul rând de numărul mare de pierderi, de problemele legate de conducere, de salarizare, de echipament și de lipsa de înțelegere a obiectivelor războiului. Și este puțin probabil ca „brigăzile de creație” să reducă semnificativ aceste îngrijorări”, se arată în studiu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button