Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

8 adolescente acuzate de crimă în cazul morții prin înjunghiere din Toronto

Opt adolescente care se pare că s-au cunoscut pe rețelele de socializare au fost acuzate de crimă de gradul doi în cazul morții prin înjunghiere a unui bărbat de 59 de ani în Toronto, a anunțat marți poliția.

Anchetatorii susțin că fetele l-au atacat și l-au înjunghiat pe bărbat în centrul orașului, duminică dimineața devreme. Poliția din Toronto a declarat că medicii l-au dus pe bărbat la spital, unde a murit.

Potrivit poliției, cele opt fete au fost arestate în apropiere de locul unde a avut loc atacul. Trei dintre fete au 13 ani, trei au 14 ani și două au 16 ani.

Sergentul detectiv Terry Browne de la Brigada Omucideri a Serviciului de Poliție din Toronto a declarat că anchetatorii cred că fetele încercau să ia o sticlă de alcool de la bărbat.

„Lucrez în poliție de aproape 35 de ani și crezi că le-ai văzut pe toate”, a declarat Browne într-un interviu pentru The Associated Press. „Oricine care nu este șocat la auzul unei astfel de întâmplări a aruncat în mod clar prosopul și a spus că orice este posibil în această lume. Opt fete tinere și majoritatea sub 16 ani. Dacă acest lucru nu este alarmant și șocant pentru toată lumea, atunci, sincer, suntem cu toții în pericol.”

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button