Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETEPOLITICĂ

Sondaj! 80% din bucureșteni au o părere proastă sau foarte proastă despre Primarul Nicușor Dan

Un sondaj de Tip Omnibus la nivelul Municipiului București arată că de departe cea mai mare problemă pe care o reclamă bucureștenii este Traficul de coșmar (25%), urmare la mare distanță de Problema încălzirii louințelor (13%) și Problema curățeniei (12%).

Urmează Problema poluării (10%), Problema parcărilor (9%), Problema stării drumurilor principale (8%) și Colectarea gunoiului (7%).

80% din bucureșteni susțin că au o Părere proastă și Foarte proastă despre Primarul General al Capitalei și doar 23% susțin că au o părere Bună și 3% una Foarte Bună.

Lucrurile stau mai bine în cazul primarilor de sector  – 47% au o părere Proastă și Foarte proastă, în timp ce 50% au o părere Bună și Foarte bună.

În aceste condiții întrebați În ce direcție se îndreaptă țara doar 18% susțin că aceasta ar fi una Mai degrabă bună și 73% una Mai degrabă greșită.

În Cazul Capitalei lucrurile stau sensibil mai bine – 20% indică o direcție mai Degrabă Bună și 71% o direcție Mai degrabă greșită.

Sondajul a avut loc în perioada 6-16 decembrie 2022 pe un eșantion de 817 persoane cu o marjă de eroare de +/- 3.4% la un nivel de încredere de 95%. Datele sunt poderate în funcție de structura pe vârste și culegerea lor s-a făcut prin interviuri față în față la domiciliul respondenților.

VEZI AICI CERCETAREA/

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button