Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscopul zilei, 24 decembrie 2022. Gemeni, mulțumește vieții pentru lecțiile ei

Astăzi, 24 decembrie. Luna în creștere în Capricorn încurajează o planificare atentă a dezvoltării profesionale. Pentru cei care sunt pregătiți pentru acțiune, dar nu se pot decide să facă primul pas, este timpul pentru cel mai promițător început, nu ratați. În general, orice proiect – la locul de muncă, în creativitate și în viața personală – din zilele următoare are șanse mari de reușită, dacă nu tergiversezi și iei taurul de coarne chiar acum. Acestea fiind spuse, perioada este nedorită pentru cererile adresate superiorilor și pentru apelurile către autoritățile guvernamentale. Lucrează pentru și pentru tine și vei fi observat și apreciat fără să ți se amintească.

♈ Berbec
Gândește-te înainte de a face din altă persoană cauza tuturor problemelor tale. Aveți nevoie de o astfel de scuză? Poate fi reconfortant și util în depășirea dificultăților? Poate sună banal, dar oamenii din jurul nostru sunt în mare parte doar o reflectare a relației noastre cu noi înșine. Indiferent ce au făcut, noi suntem cei care le permitem sau le provocăm. Așadar, asumați-vă responsabilitatea pentru propriile decizii și nu cereți ajutorul altora. Asigurați-vă că vă faceți timp să vorbiți cu persoanele apropiate, în ochii cărora veți vedea înțelegere și empatie.

Sfat cosmic: Petreceți timp cu prietenii și creați-vă și dumneavoastră o stare de bună dispoziție.

♉ Taur
În aer se simte un sentiment general de frustrare. Nimic nu pare să funcționeze și toți cei din jurul tău sunt niște leneși care nu pot face un pas fără ajutorul tău. Fă-ți o favoare, Taurule, amintește-ți că doar tu ești responsabil pentru propria ta pace. Acest lucru vă va ajuta să vă ridicați deasupra circumstanțelor externe. Inevitabilul va trebui lăsat să se întâmple, iar al tău nu va fugi de tine. Relaxează-te. Planul universului este fără cusur, planul universului lucrează întotdeauna pentru voi.

Sfat cosmic: Nu uita, doar tu ești responsabil pentru pacea, echilibrul și armonia ta.

♊ Gemeni
Poate că această persoană nu era pur și simplu dragostea vieții tale. S-ar putea să nu fi fost cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat. Este foarte probabil că ți-ai făcut speranțe deșarte în el și ai crezut că lucrurile se vor schimba. Greșit? Da! Ar trebui să vă condamnați pentru asta – nu, bineînțeles că nu. Schimbați gradul de importanță pe care l-ați acordat situației sau persoanei respective. Acest lucru va elibera durerea pe care o purtați de ceea ce pare o eternitate. Nu vă învinovățiți pe voi înșivă sau universul, spuneți mulțumesc pentru fiecare fărâmă de înțelepciune pe care ați primit-o într-un moment dificil din viață. Luați-vă timp pentru a reflecta asupra lecției învățate. Conștientizarea propriilor modele negative vă va împiedica să le repetați.

Sfat cosmic: mulțumește vieții pentru lecțiile ei, chiar și pentru cele mai dificile.

Rac
Energia căutătorului tău interior este trezită. Te gândești în mod activ la oportunitățile de creștere, alegând noi modalități de a-ți ridica nivelul și de a deveni o versiune mai bună a ta. Ați ales calea cea bună, bravo vouă! Tot ce mai rămâne de făcut este să faceți primul pas. Dacă te-ai gândit în ultima vreme să te întorci la școală, să urmezi un curs util de dezvoltare profesională sau personală, acum este cel mai bun moment pentru a începe. Colaborarea cu un mentor sau cu un expert de renume nu ar fi o opțiune rea.

Sfat cosmic: Este un moment bun pentru a găsi calea potrivită pentru autodepășire.

♌ Leu
Pentru Leii care au întâlnit recent pe cineva sau se află la începutul unei relații, universul vă reamintește – onestitatea și claritatea sunt importante. Nu există fericire în îndoiala constantă, chiar dacă sentimentele sunt puternice. Și depinde de tine, nu de cealaltă persoană, să-ți clarifici romantismul. În loc să lăsați totul la voia întâmplării, exprimați-vă visele și dorințele încă de la început. Este important pentru tine să știi dacă partenerul tău caută o relație pe termen lung, nu-i așa? Atunci de ce taci? Ai grijă de cel pe care îl iubești, dar păzește-ți și sentimentele.

Sfat cosmic: iubirea, ca o plantă, înflorește în mâini grijulii.

Fecioară
Capacitatea de a lua decizii este atât superputerea ta, cât și secretul fericirii tale. Nu-i lăsați pe cei care nu vă înțeleg calea să vă descurajeze să faceți ceea ce vă place. Poate o altă persoană să experimenteze bucuria creativității și a creației tale? Atunci de ce i se dă dreptul de a alege ce faci? Vezi acest sindrom al impostorului până la ușa de ieșire și apoi laudă-te ca niciodată.

Sfat cosmic: nu lăsa pe nimeni să aleagă în locul tău.

♎ Balanță.
Întreaga lume pare să vă facă să știți cât de valoroși sunteți pentru vecinii dumneavoastră. Toată lumea îți vede meritele, colegii te tratează cu respect, iar prietenii au încredere în tine. Dar cum te simți în legătură cu succesul tău, Balanță? Vă puteți recompensa pentru munca bună? De ce nu? Obiceiul de a te devaloriza este extrem de periculos. Astăzi vi se cere să apăsați butonul de pauză. Privește-ți traiectoria vieții cu mândrie în ochi și oferă-ți dragostea pe care o meriți. Vă îndreptați în direcția cea bună.

Sfat cosmic: oferă-ți dragostea, lauda și aprobarea pe care le meriți.

♏ Scorpion
Nu este vorba de banii din bancă sau de recompensele de pe raftul tău. Este vorba doar de modul în care îți vezi succesul, Scorpionule. Este vorba despre modul în care percepi traiectoria propriei tale creșteri. Așadar, ia-ți un moment pentru a te adresa ție însuți cu aprecierea și aprobarea pe care o meriți. Dar este de asemenea important să rămânem obiectivi, să vedem situația așa cum este. Fiți atenți la impulsuri, la semnele pe care le primiți de la Univers, ele vă vor ajuta să determinați următorii pași.

Sfat cosmic: străduiește-te să fii obiectiv în evaluarea muncii tale.

♐ Săgetător.
Poate că o perioadă dificilă nu s-a încheiat, dar încă te simți bine în pielea ta! Iar această încredere este secretul! Această încredere este modul tău de a deschide noi oportunități, cheia tuturor ușilor. Priviți în jur și apreciați toate căile pe care le aveți în față. Tot ce rămâne este să alegi și să faci cu îndrăzneală un pas spre visul tău. Ești puternică, dar crede în tine!

Un sfat cosmic: Încrederea este o superputere.

Capricorn
Acesta este marele tău moment, Capricornilor. Tot ceea ce ați lucrat până acum prinde în sfârșit contur. La orizont se întrevede un final fericit. Nu uitați să vă lăudați și să vă răsplătiți pentru reușitele dumneavoastră. Pentru unii membri ai zodiei, această perioadă ar putea însemna o promovare sau o mărire de salariu la locul de muncă. Dacă visați de mult timp la o călătorie pe distanțe lungi, faceți ordine în acte. Dacă ai chef de o schimbare de look, fă-ți o programare la salon. Planificați-vă aventurile din timp pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Sfat cosmic: Ești prea dur cu tine însuți, așa că nu-ți devaloriza talentul.

♒ Vărsător.
Viața ta amoroasă nu a fost cel mai bun exemplu de frumusețe și grație. Dar nu există niciun motiv pentru care lucrurile nu se pot schimba în bine, începând de acum. Ceea ce vă amintesc stelele. Cupidon a pus ochii pe tine, fii sigură, doar că nu a avut timp să lucreze încă la destinul tău. Ei bine, trebuie să-l ajuți singur. Nu stați în fața televizorului toată noaptea. Acceptă invitații, ieși din casă, lasă săgeata să ajungă la inimă. Nu știi niciodată pe cine poți întâlni după colț, nu?

Sfat cosmic: nu dispera, Cupidon nu a uitat de tine, doar că a întârziat puțin.

♊ Pești.
Cel mai mare cadou pe care ți-l faci anul acesta este darul păcii și al liniștii. Vă dați seama că sunteți responsabil pentru propria fericire. Capacitatea de a te baza pe tine însuți te eliberează de dependența de alte persoane sau de mediul extern. Deci, atunci când vă împărtășiți energia cu ceilalți, puteți împărtăși energia voastră calmă și pozitivă. Acordați instrumentul propriului suflet și o muzică frumoasă va răsuna în jurul vostru.

Sfat cosmic: nu vei construi relații cu ceilalți într-o stare de dizarmonie interioară.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button