Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Sute de şcoli închise şi zeci de curse aeriene anulate în Canada. O furtună majoră a lovit Quebecul

O furtună majoră care a lovit vineri Ontario și Quebec a provocat anularea pe scară largă a zborurilor și închiderea școlilor și a lăsat fără curent electric sute de mii de clienți, iar un meteorolog de la Environment Canada a avertizat asupra unui posibil eveniment meteorologic care se întâmplă o dată la un deceniu.

Environment Canada a prezis vânturi puternice, ninsori abundente și posibile înghețuri bruște, emițând avertismente de furtună de iarnă pentru marea majoritate a Ontario și Quebec.

„S-ar putea să vedem doar una dintre aceste furtuni la fiecare cinci sau zece ani”, a declarat meteorologul Mitch Meredith de la Environment Canada. „Am văzut doar câteva furtuni ca aceasta în ultimii 20 de ani”.

Environment Canada a declarat că sunt probabile înghețuri bruște, sau bruște, pe măsură ce ploaia s-a transformat vineri în zăpadă abundentă în unele părți din sudul Ontario, creând condiții periculoase de conducere.

Poliția provincială din Ontario a închis vineri dimineață autostrada 401 la vest de London, după ce a raportat mai multe coliziuni. Între timp, vânturile puternice au început să facă ravagii asupra utilităților provinciale. Hydro Quebec a declarat că întreruperile de curent au afectat peste 225.000 de clienți.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button