Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

22 de morți într-un incendiu la un adăpost ilegal din Rusia VIDEO

Un incendiu izbucnit sâmbătă la un adăpost privat din orașul siberian Kemerovo, care funcționa ilegal, a ucis 22 de persoane, au anunțat autoritățile ruse.

Rapoartele inițiale au descris clădirea din lemn din orașul situat la 3.000 de kilometri est de Moscova ca fiind un azil de bătrâni, dar Comitetul de Investigații al țării, care investighează infracțiunile majore, a declarat ulterior că era o „reședință temporară pentru persoane aflate într-o situație de viață dificilă”.

Comitetul a declarat că un bărbat care a închiriat clădirea a fost arestat și acuzat de încălcarea regulilor de siguranță care a dus la mai multe decese. Declarația comitetului nu l-a identificat pe acesta, dar rapoartele de presă au spus că era un cleric local.

Cauza incendiului care a izbucnit înainte de răsărit nu a fost stabilită, dar comitetul de anchetă a declarat că rezidenții i-au spus operatorului adăpostului, în ziua dinaintea incendiului, că boilerul pe cărbune al clădirii nu funcționa bine.

Alte șase persoane au fost rănite în incendiul care a distrus clădirea cu două etaje.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button