Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
LIFESTYLE

Cetăţeni ucraineni, rătăciţi la peste 1.800 de metri altitudine în Munţii Maramureşului. Unul dintre ei e rănit, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiştii maramureşeni participă, sâmbătă după amiază, la o acţiune de căutare a patru cetăţeni ucraineni care s-au rătăcit în Munţii Maramureşului, la peste 1.800 de metri altitudine. Unul dintre aceştia a suferit o fractură la un picior, după ce a căzut într-o prăpastie.

Acţiunea salvatorilor montani din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont, în zona vârfului Pop Ivan din Munţii Maramureşului, a demarat în urma unui apel primit la 112.

”Patru cetăţeni ucraineni care nu au putut fi încă localizaţi dar care sunt în partea română, la o altitudine de peste 1800 metri. cu probleme medicale (unul dintre ei are o fractură membru inferior – căzut în prăpastie) au solicitat ajutor de urgenţă”, au scris salvatorii pe Facebook.

Acţiunea este un dificilă şi, din cauza vremii nefavorabile, nu este posibilă nici intervenţia cu un elicopter şi nici utilizarea dronei pentru localizarea celor patru ucraineni.

În teren intervin trei echipe de salvatori montan, formate din aproximativ cinci salvamontişti fiecare, care alături de poliţiştii de la Politia de Frontiera Maramureş vor încerca, în cadrul unei acţiuni catalogate de către echipele de intervenţie drept contracronometru, găsirea şi ulterior cetăţenilor ucraineni aflaţi in primejdie.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button