Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Bilanțul inundațiilor din Filipine a crescut la 25 de morți si 26 persoane dispărute VIDEO

Bilanțul victimelor ploilor abundente și al inundațiilor care au devastat unele zone din Filipine în weekendul de Crăciun a crescut la 25 de morți, iar alte 26 de persoane sunt încă date dispărute, a anunțat miercuri agenția națională de intervenție în caz de dezastre.

Aproape 400.000 de persoane au fost afectate, cu peste 81.000 de persoane aflate încă în adăposturi și alte nouă persoane rănite, a precizat Consiliul național de reducere și gestionare a riscurilor de dezastre.

Șaisprezece dintre cele 25 de decese au fost raportate în regiunea Mindanao de Nord din sud, în timp ce 12 dintre cei 26 de dispăruți sunt din regiunea estică Bicol, a adăugat consiliul.

O linie de forfecare – punctul în care aerul cald și cel rece se întâlnesc – a declanșat ploi în părți din estul, centrul și sudul Filipinelor, a declarat biroul meteorologic de stat PAGASA.

Tulburările meteorologice au perturbat sărbătorirea Crăciunului în provinciile afectate, fotografii din provincia sudică Misamis Occidental arătând salvatori care transportă o femeie în vârstă pe un scaun de plastic în timp ce se plimbă pe o stradă inundată. Unii locuitori din provincie au fost văzuți agățați de plutitori, în timp ce salvatorii gărzii de coastă îi trăgeau cu ajutorul unei frânghii peste inundații până la piept.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button