Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 29 decembrie 2022. Scorpion, nu-i judecați pe ceilalți în funcție de voi înșivă

Luna în creștere în Pești te avertizează că gândurile tale sunt sursa propriilor tale probleme.

Astăzi, 29 decembrie. Luna în creștere în Pești te avertizează că gândurile tale sunt sursa propriilor tale probleme. Fiți atenți atunci când comunicați cu ceilalți.

Berbec
Gândurile tale negative nu au nicio bază reală. Partea bună este că există practici care vă pot deschide ochii în acest sens. Așadar, bazează-te pe meditație pentru a te concentra și a accesa tărâmurile superioare ale conștiinței.

Sfat cosmic: nu te mai plânge de destin.

Taur
Trebuie să introduceți starea resurselor. Doar așa veți putea crea noaptea și veți putea încânta lumea cu idei geniale. Dacă te rozi cu gânduri triste, acest lucru nu va duce decât la probleme în viață – certuri, conflicte cu consecințele care decurg de aici. Fii mai sensibil.

Sfat cosmic: Găsește o sursă de inspirație.

Gemeni
Înainte de a face un bilanț, v-ați dat seama cât de multe lucruri vreți să faceți. Ei bine, este timpul să punem un plan în acțiune! Nu este niciodată prea târziu pentru a începe. Și cu niște ochi atât de strălucitori ca ai tăi, e cu atât mai mult.

Sfat cosmic: Nu vă fie teamă să bateți la uși închise.

Rac
Este timpul să scăpăm de iluziile prostești. Cereți-le celor dragi sprijinul de care aveți nevoie în acest moment. Atunci vei învăța lecția că vulnerabilitatea este puterea. Numai lucrând împreună puteți realiza lucruri mărețe.

Sfat cosmic: nu-ți fie teamă să fii slab.

Leu
Iubirea este iubire, dar munca are un program. Nu lăsați sentimentele bruște să vă scoată din ritmul obișnuit de viață. În același timp, nu vă rețineți emoțiile. Echilibru între cele două state.

Un sfat cosmic: lăsați nesăbuința deoparte.

Fecioară
Nu mai fiți buni cu toată lumea. Nimeni nu vă apreciază eforturile. Mai presus de toate, ar trebui să faci ceea ce vrei să faci. Vei vedea, dacă trăiești după acest principiu, lumea nu este distrusă, iar oamenii din jurul tău, dimpotrivă, îți spun 2spasat.

Sfat cosmic: începe să trăiești pentru tine însuți.

Balanță
Dacă așteptați ca cineva să vă valideze acțiunile sau să dea din cap aprobator, veți aștepta mult timp. Nu uitați: destinul vostru este doar în mâinile voastre, așa că nu vă uitați înapoi la alții. Te îndrepți spre visul tău cu viteza de care ai nevoie.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile voastre.

Scorpion
Persoanele cele mai apropiate de tine pot suferi cel mai mult. Cu toate acestea, odată ce ați simțit acest lucru, nu-l tăiați cu ardoare. Luați-vă timp să vă puneți în locul celeilalte persoane. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama dacă alții au încercat în mod intenționat să vă rănească.

Sfat cosmic: Nu-i judecați pe ceilalți în funcție de voi înșivă.

Săgetător
La fel ca și la locul de muncă, în sfera personală intri într-o fază de regândire a relațiilor tale actuale și foarte posibil să le duci la cel mai înalt nivel. Nu vă fie teamă să stabiliți contacte, să înființați noi relații amoroase și să legați prietenii cu oamenii – toate acestea vor juca în avantajul vostru în viitor.

Sfat cosmic: deschide-te către oameni noi.

Capricorn
Putem obține doar atât cât credem că merităm să obținem. Pentru ca viața să vă ofere mai multe oportunități, trebuie să ridicați ștacheta și să vă prețuiți mai mult. Iubirea pentru viață începe prin a te iubi pe tine însuți.

Sfat cosmic: nu ar strica să îți ridici stima de sine.

Vărsător
Spuneți da aventurii și lăsați loc pentru transformarea vieții. Cu toate acestea, nu călătoriți singuri. Găsiți o companie demnă și porniți să cuceriți orizonturi.

Sfat spațial: Pregătiți-vă să vă schimbați viața.

Pești
Pericolul te va aștepta la fiecare pas astăzi, dar așa-numitul al șaselea simț te va salva de orice nenorocire. Toate capcanele și obstacolele vor fi ocolite doar de cei care au o bună intuiție. Așa că nu-i ignorați avertismentele.

Sfat cosmic: fiți în gardă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button