Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Război în Ucraina, ziua 309: Rusia bombardează violent lângă cea mai mare centrală nucleară din Europa, de la Zaporojie. 230 de ocupanți au fost răniți

Forțele de apărare ucrainene au efectuat lovituri de succes împotriva armatei ruse în regiunea Zaporizhzhya, în special în apropiere de Berdyansk și Tokmak. Aproximativ 230 de ocupanți au fost răniți, a precizat un rezumat al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, potrivit FREEDOM.

La 27 decembrie, armata ucraineană a lovit în apropiere de Tokmak, Titovoye, Cernihivka, Polohov și Berdyansk. Armata rusă a pierdut trei echipamente militare, un post de comandă, un centru de comunicații și aproximativ 230 de militari răniți. Informațiile despre ocupanții distruși sunt în curs de actualizare.

În ultimele 24 de ore, armata ucraineană a respins atacuri în regiunea Luhansk (în apropiere de Stelmakhivka, Andreevka, Ploshchanka, Krasnopopivka) și în regiunea Donețk (Bilohivka, Soledar, Bakhmut, Podgorodne, Bakhmut, Kleshyivka, Kurdyumivka, Avdiivka, Marinka și Pobeda).

Aviația ucraineană a efectuat 17 lovituri împotriva concentrațiilor inamice și patru împotriva pozițiilor sistemelor de rachete antiaeriene.

Luptătorii cu rachete și artilerie au lovit cinci posturi de comandă, trei zone de acumulări de forță de muncă și muniții rusești.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button