Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OPINII

Un bărbat a cheltuit 12 mii de lire pentru a deveni câine. „Încă din copilărie, am avut această fantezie de a deveni un animal” VIDEO

Un bărbat care a cheltuit 12.480 de lire sterline pentru a-și împlini visul de o viață de a fi un câine nu le-a spus prietenilor săi, deoarece se teme că vor crede că este, ei bine, un lătrat făcut.

Îl puteți vedea pe omul-câine în acțiune mai jos:

În cazul în care ați ratat acest lucru, la începutul acestui an, un tip pe nume Toco și-a dezvăluit costumul său canin ridicol de realist, care l-a costat mai bine de 12.000 de lire sterline.

Deși unii ar putea considera frivol să cheltuiești atât de mulți bani pe ceea ce este, în esență, un costum de fantezie, nu se poate nega cât de realist arată.

Mai mult, Toco a explicat la vremea respectivă pentru MailOnline că „și-a dorit să fie un animal” încă de când era „copil mic”.

Așadar, pentru el, ținuta a fost o schimbare de joc.

Cu toate acestea, YouTuberul – care își ține urmăritorii la curent cu isprăvile sale cu animale – a ales să își țină fața ascunsă de lumina reflectoarelor, deoarece se teme de ceea ce ar putea crede colegii săi.

Vorbind pentru The Mirror, Toco, din Japonia, a explicat: „Rareori le spun prietenilor mei pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat. Prietenii și familia mea au părut foarte surprinși să afle că am devenit un animal”.

Dezvoltând motivul pentru care a ales această cale în viață, el a adăugat: „Încă din copilărie, am avut această fantezie nespecifică de a deveni un animal.

„Mă întreb dacă nu cumva a fost o dorință de transformare”.

Dar vloggerul a optat pentru un costum de câine, alegând un collie, deoarece este rasa sa „preferată”.

Videoclipurile de pe pagina sa îl arată cum învață diverse activități ca un cățeluș, de la mâncat și făcut trucuri până la plimbare și jucat frisbee.

Toco a continuat să spună că și-a cumpărat costumul de la Zeppet, o companie japoneză care creează sculpturi și modele pentru filme.

Un reprezentant al agenției a explicat anterior: „Ideea este că scheletul unui câine poate fi reprodus pe scheletul unui om.

Toco a spus că și-a dorit să fie un animal încă de când era copil
„Deoarece structura scheletului este foarte diferită, am petrecut mult timp studiind cum să-l facem să arate ca un câine.”

Ulterior, ei au adăugat: „În plus, colectăm fotografii făcute din diferite unghiuri pentru ca frumoasa blană a collie-ului să poată fi reprodusă și concepută astfel încât haina să curgă în mod natural.”

Deși Toco își face griji cu privire la ceea ce vor crede prietenii și colegii săi despre alegerea sa de stil de viață, există o mulțime de oameni online care îl susțin.

Unul dintre ei a scris sub videoclipul său viral: „Mă bucur atât de mult pentru tine! Este atât de drăguț să te văd cum îți îndeplinești visele”.

„Costumele și mișcările par atât de realiste… Toco este uimitor”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button